Sjekk hertuginne Kates sjarmoffensiv: - Dette blir helt sikkert satt pris på

Hertuginne Kate og prins William er på kongelig rundreise. I går kastet hun glans over en av

Singaporesdesignere.

Som en del av jubileumsfeiring til dronning Elizabeth har prinsen og hertuginnen nå tatt turen til Asia. Deres første stopp ble Singapore og en av landets botaniske hager, men paret var også i en middag hos Singapores presidentpar, Tony og Mary Tan.

LES OGSÅ: Tommy Hilfiger om norsk supermodell: - Hun er nydelig!

For anledningen var hertuginne Kate iført et antrekk som satte fokus på en av Singapores mest omtalte designere, Prabal Gurung.

– Det er ganske vanlig at kongelige kvinner gjør små, vakre gester med sine valg av antrekk og smykker ved besøk i utlandet. Det kan være valg av flaggets farger eller mønster - eller ved å velge en designer eller et smykke fra vedkommende land, sier kongeekspert Kjell Arne Totland til minMote.

Totland forteller at både dronning Elizabeth og vår egen dronning Sonja rett som det er gjør det samme.

– Avdøde prinsesse Diana var i sin tid flink til å hylle landene hun besøkte. Nå gjør hennes svigerdatter det samme. En vakker gest, som helt sikkert blir satt stor pris på, fortsetter Totland.

Den blomstrete silkekjolen er fra Gurungs vårkolleksjon og koster om lag 16.000 kroner.

Dette er ikke første gangen designeren kler opp en celeber personlighet. Tidligere har både førstedamen Michelle Obama og skuespillerinnen Sarah Jessica Parker blitt sett i hans design.

Da hertuginne Kate og prins Williams ankom Singapore, ble de ønsket velkommen i et at landets botaniske hager. Her fikk paret blant annet en orkidé oppkalt etter seg.

– Det er en fin tradisjon at kongelige kvinner får oppkalt blomster etter seg. Som oftest er det kanskje roser eller tulipaner - men i Asia er det gjerne orkideer, avslutter Totland.

I den botaniske hagen bar Kate britisk design fra topp til tå - blek rosa kimonoinspirert kjole fra Jenny Packham og beige pumps fra L.K Bennet. Sminken var naturlig og håret halvveis oppsatt i en naturlig knute.

LES OGSÅ: Dorthe Skappel får knallhard kritikk for «Skappelgenseren»

LES OGSÅ: Victoria Beckham imponerer: – Sexy på en smart måte!

Hvordan var din opplevelse i dag?