Kjolene som ga oss hakeslipp på Serpentine Summer Party

UTSØKT: Modell Suki Waterhouse  hadde en av kveldens flotteste kjoler - fra Valentino - på Serpentines sommerfest. Foto: Getty Images
UTSØKT: Modell Suki Waterhouse hadde en av kveldens flotteste kjoler - fra Valentino - på Serpentines sommerfest. Foto: Getty Images

Er det én sommerfest enhver fashionista bør følge med på, er det galleriet Serpentines. Disse kjolene viser hvorfor.

Glem Kim Kardashians latexkjoler, J.Los push up-kløft og Beyoncés nakenkjoler - på den årlige sammenkomsten Serpentines Summer Party, er det hard core mote som gjelder.

Her samles gjerne moteeliten bestående av modeller, skuespillere og andre it-jenter i sine flotteste sommerkjoler - med andre ord en ypperlig anledning til å hente inspirasjon. Ikke at vi er i nærheten av å ha råd til noen av kjolene - her snakker vi designerplagg fra øverste hylle.

Kjolen det er mest snakk om i år, er den mintgrønne kreasjonen til modellen Suki Waterhouse. Kjolen hylles blant annet av Daily Mail, og vi kan ikke annet enn si oss enige.

Kjolen er fra Valentinos vårkolleksjon (noe for deg, Mette-Marit?), og består av et gjennomsiktig tyllskjørt over en paljettjumpsuit, med svært avslørende overdel. Waterhouse toppet antrekket mesterlig med en beige clutch og frekke plattformsandaler med glitter.

Vi drømmer videre, og trøster oss med disse nesten-designerkuppene.

Få har mer it-faktor en Alexa Chung, og derfor kommer hun også unna med denne veldig spesielle kjolen fra Christopher Kane. Mønsteret ser kanskje litt art deco ut ved første øyekast, men ser man nærmere, er det faktisk to mennesker midt på kjolen. Eneste som manglet var den påståtte kjæresten Alexander Skarsgård.

Karlie Kloss kan mer enn å vise undertøy for Victoria's Secret, det er i alle fall sikkert. Faktisk så hun enda kulere ut i en elegant kjole, som hun stylet ned med flate snøresandaler - sommerens største trend - og rufsete strandhår.

Kloss har dessuten verdens kuleste piercinger i øret - se dem og flere kule piercinger her.

Sammen med Sukis Valentino-kjole, er dette vår favorittlook fra hele festen. Og trenger du stilinspirasjon, kan du merke deg navnet med en gang: Toni Garn. Den tyske Calvin Klein-modellen kan kunsten å dra på med en sexy kjole uten at det blir i nærheten av for mye - og den nude-aktige fargen sto perfekt til Garns solbrune hud.

Prikken over i'en var den knall røde leppestiften (som vi skal hjem og kopiere etter jobb) og hipstersveisen.

Kate Moss sin mindre kjente, men like kule søster, Lottie Moss, var en av kveldens få gjester i sort. Likevel klarer Lottie å se sommerlig og fresh ut, mye på grunn av de fargerike broderiene og selvsagt de bare leggene. Vi klarer for øvrig heller ikke slutte å se på de rå sandalene!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?