Rihanna går nye veier - blir klesdesigner

Sangstjernen Rihanna utvider imperiet og blir klesdesigner. Hvem hun inngår samarbeidet med holder hun hemmelig.

I en alder av 24 år har Rihanna forlengst etablert seg som artist. Hun er også snart aktuell med filmen «Battleship» hvor også Aleksander Skarsgård, Liam Neeson og Brooklyn Decker er med. Som om ikke dette var nok har popstjernen ifølge Daily Mail bestemt seg for å forfølge drømmen om å designe klær.

LES OGSÅ: Paven gjør som Madonna og Bieber

– Jeg vil designe klær, sier hun til E!s Ryan Seacrest, og legger til:

– Jeg vil jobbe for tilliten motebransjen gir meg, så jeg jobber med designere og motehus jeg respekterer.

Rihanna, som er kjent for sine oppsikstvekkende scenantrekk og gatesmarte klesvalg på privaten, er åpenbart opptatt av å kunne gjøre seg fortjent til denne jobben.

– Jeg vil at folk skal stole på meg før jeg setter navnet mitt på et produkt og sier: «kjøp det fordi det er min design!»

LES OGSÅ: Rihanna blir undertøysmodell

Foreløpiger det ennå ikke kjent hvem Rihanna kommer til å designe for, men Rihanna har vist stor interesse for mote den siste tiden. Under sitt opphold i London, i forbindelse med fashion week, varhun blant annet å se på Stella McCartneys eksklusive moteshow.

Ifølge Daily Mail skal Rihanna også ha brukt flere timeriLondons viktigste shoppinggate Oxford Street, hvor hun også tok seg tid til et møte med det britiske motemerket River Island.

LES OGSÅ: Slik bruker du neonfarger

LES OGSÅ: Beyoncés to måneder gamle datter bruker designersko

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?