Nyheter

Derfor er dette vårens sikreste kjolekjøp

Ønsk sommeren velkommen i sesongens mest behagelige plagg.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Har du lyst til å gå med kjole til hverdags uten å se for pyntet ut? Da er de løse bomullskjolene med broderier den perfekte investeringen. Kjolene kommer i alle prisklasser og i ulike fargekombinasjoner. minMote har funnet frem ti ulike varianter slik at du kan finne din favoritt. Bruk kjolen til flate sandaler på varme sommerdager, høye hæler når du skal på fest, eller til flate boots når temperaturen synker.

Ikke bare passer kjolene til alt og alle - det løse snittet og tynne bomullsstoffet gjør kjolene svært behagelige å ha på. Du trenger heller ikke å gjøre mye med håret for å se bra ut. Alt som skal til er en rufsete flette - det er den ultimate frisyren til den avslappede kjolen.

Finner du ikke den perfekte kjolen i butikk, er mulighetene store for at du kan gjøre et skikkelig funn i bruktbutikker eller på markeder i sydligere strøk. Skjørtelengden bestemmer du selvsagt helt selv, men siden kjolen er løs og har er ermer kan du tillate deg å bruke en kortere versjon en vanlig.

Kjolen er også perfekt å ha med på stranden og slenge over bikinien, eller å krølle sammen i bagen når du skal pakke til sommerens festivaler.

Publisert:

Relaterte artikler

MOTE

20 flate sko til fine hverdager

KLÆR

Tre måter å style omslagskjolen på

NYHETER

Tjuvstart på høstsesongen - trendy rutefunn i butikk nå!

KLÆR

Ett plagg - tre antrekk: Sommerkjolen og chinosen

MOTE

Se minMote-redaksjonens sommerønsker

NYHETER

Fire strandantrekk til under tusenlappen

KLÆR

MinMote-Sonias favoritter: Seks hvite kjoler til under 500 kroner