Sjekk Mette-Marits Vietnam-garderobe

ENKEL STYLING: Under statsbesøket i Vietnam, har kronprinsesse Mette-Marit valgt å gå med håret løst ved flere anledninger. Foto: NTB Scanpix
MinMote
Publisert:

AV JENNIFER BRÅTHEN og ODA MARIE MIDBØE

Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon er i Vietnam denne uken. Under det tre dager lange besøket viste kronprinsessen seg både i nye og gamle designklær. Sjekk antrekkene her.

Tirsdag ettermiddag norsk tid ankom kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon luksushotellet Metropole i hovedstaden Hanoi, hvor de ble ønsket velkommen av flere oppmøtte.

For anledningen var Mette-Marit iført en grønn, knelang kåpe som var knyttet sammen med et matchende belte i livet. Mette-Marit kombinerte kåpen med en hvit kjole hun tidligere har brukt under et statsbesøk i Malaysia, beige hæler og en hvit Valentino-veske som hun også har brukt ved tidligere anledninger.

SKJØNN I GRØNN: Kronprinsesse Mette-Marit var kledd i en grønn kåpe og tilbehør i hvitt og beige da hun og kronprins Haakon ankom hotellet i Vietnams hovedstad Hanoi. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix

Reptilskinn

Da Mette-Marit dukket opp til pressemøtet på Litteraturtempelet i Hanoi onsdag formiddag, kom hun i en hvit blondekjole. Over den knelange kjolen hadde hun en kremfarget kåpe. Hun kombinerte det vårlige antrekket med de samme slangeskinn-sandalen hun brukte i forbindelse med statsbesøk i både i Indonesia, Malaysia og i New York. I hånden bar hun en beige clutch i reptilskinn.

DYRISK: Mette-Marit krydret sitt vårlige antrekk med tilbehør i reptilskinn. Foto: NTB Scanpix

«Kjendisfavoritt»

Da kronprinsparet besøkte presidentpalasset og presidenten Truong Tan Sangi torsdag formiddag, satset Mette-Marit på et gammelrosa, klassisk drakt. Hun kombinerte den med en svart clutch og iøynefallende nagle-stiletter fra det italienske motehuset Valentino. Selv om skomodellen er flere år gammel, er den fortsatt et populært salgsobjekt i Valentino-butikkene og ekslusive nettbutikker. Skoene, som koster om lag 6.000 kroner, er også ofte å se på føttene til en rekke kjendiser i Hollywood.

NAGLESKO: Mette-Marit har aldri lagt skjul på sin fascinasjon for eksklusiv design. Under fjoråret offisielle USA-tur satset hun også på sko fra Valentino. Foto: NTB Scanpix

Norsk design

Først da Mette-Marit besøkte Reunification Palace på fredag, viste hun seg i norsk design. Den lyseblå kjolen hun bar er signert skuespilleren Pia Tjelta og Tine Mollatt, sjefdesigner for det norske merket by TiMo. Kronprinsessen kombinerte kjolen med beige lakkpumps fra Christian Louboutin, knallrosa clutch fra Bottega Veneta, sine personlige smykker og naturlig sminke. Skoene er en av Mette-Marits favoritter, og er blitt flittig brukt de siste årene.

SPREKE FARGER: Mette-Marit har viste seg i en rekke farger under statsbesøket i Vietnam. Den lysblå kjolen i kombinasjon med iøynefallende clutch var et av høydpunktene. Foto: NTB Scanpix

Mette-Marit hadde også med seg en eksklusiv garderobe bestående av alt fra Prada til Chanel på USA-reisen i fjor. Garderoben besto også da av både gamle og nye designerplagg. Her kan du se bilder og lese minMote-Sonias dom over kronprinsessens antrekk under fjorårets USA-tur.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.