Kjendisene valgte figurnært - hvem kledde kjolen best?

SAMME KJOLE: Både Kim Kardashian og Jennifer Hudson valgte å style kjolen med løst hår, tynt gullhalskjede og små, runde øredobber. Legg også merke til Jennifer Hudsons svetteringer.Foto: NTB Scanpix / Getty Images / All Over Press
Martine Haug Nysether
Publisert:

Kim Kardashian (32) og Jennifer Hudson (32) dukket opp i samme tettsittende kjole fredag kveld. Mens førstnevnte villig viste frem kløft, klarte Hudson ikke å skjule de store svetteringer under armene.

Med jevne mellomrom dukker kjendisene opp i like antrekk, enten det er på den røde løperen eller på shopping i eksklusive butikker. Denne gangen var det reality-stjernen Kim Kardashian og skuespiller Jennifer Hudson som dukket opp i prikk lik kjole - på samme dag.

Hvem synes du så best ut i kjolen? Avgi din stemme nederst i saken!

Fredag kveld dukket nemlig stjernene opp i en grå figurnær kjole, som ifølge Daily Mail er fra Donna Karan. Heldigvis for Kardashian og Hudson var de på ulike arrangement i hver sin stat. Men det var ikke den eneste forskjellen.

32-åringene hadde valgt å style kjolene på ulike måter. Mens Kim Kardashian gikk for en dyp utringning, som fremhevet hennes berømte former og et par hudfargede pumps for å forlenge beina, valgte Jennifer Hudson å bruke kjolen på litt en mer tekkelig måte. Til kjolen, som hadde mindre splitt og utrigning, valgte skuespilleren et par sorte åpne sko med matchende neglelakk på tærne. Dette er ikke første gangen de to dukker opp i samme kjole.

LIK SMAK: Kardashian og Jennifer Hudson har valgt like kjoler tidligere. I 2011 sikret begge seg en figurnær kreasjon i pudderrosa og sort fra Herve Leger. Foto: NTB Scanpix / Getty Images / All Over Press

Kim Kardashian brukte den grå designerkjolen i familiens butikk i West Hollywood, før hun tilbrakte kvelden i LA Opera med kjæresten Kanye West. Sistnevnte har fått æren for at reality-stjernens stil har blitt mer sofistikert. Kardashian har imidlertid ikke sluttet å vise hud - tidligere denne måneden dukket hun opp under moteuken i Paris iført en kjole med enda dypere utringning.

Mens Kardashian tilbrakte fredagskvelden i California, var Hudson i hjembyen i Illinois på Chicago International Film Festival. Skuespilleren poserte på den røde løperen på premieren til sin nye film «The Inevitable Defeat Of Mister And Pete» - med synlige svetteflekker under armene.

Til tross for at Hudson valgte dekke seg mer til, har hun tidligere gjort seg bemerket for sine korte kjoler. 32-åringen ble kåret av minMote-leder Sonia Huanca Vold til Nobel-konsertens mest sexy, men minMote-lederen påpekte at kjolen med fordel kunne vært et par centimeter lengre. Under MTVs prisudeling tidligere i år gikk Hudson for en mer dekkende kjole fra Christian Dior.

Publisert: