Mette-Marit ankom i blomsterdrøm: - Gløder litt ekstra for tiden

ELEGANT: Kronprinsesse Mette-Marit viste seg fra sin beste side under Nobelbanketten på Grand Hotell i Oslo. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Kronprinsessen lot det tredje Nobel-antrekket sitt for dagen bli en fotsid blomsterkjole med gjennomsiktige partier: - Hun ser helt fantastisk ut, mener moteekspert.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Kronprinsessens tredje antrekk for dagen var en gulvlang, blomstrete kjole med lange ermer og metalliske detaljer. Fargepaletten ga en «vintage feeling» og harmonerte i sort, grønt og hvitt.

Kveldens Nobelbankett består av en middag i Nobelsuiten på Grand Hotell i Oslo. Statsledere, toppolitikere og representanter fra den norske kongefamilien samlet seg der for å hedre vinneren av årets fredspris.

- Fantastisk

Stylist og moteblogger Line Langmo mener Mette-Marit viser seg fra sin beste side i blomsterkjolen.

- Hun ser helt fantastisk ut! Kjolen passer perfekt til henne og er trendy, men samtidig passende for anledningen. Hun blir bare flottere og flottere, og jeg synes nesten hun stråler litt ekstra for tiden, sier Langmo til MinMote.

Langmo mener kronprinsessen gjør rett i å holde tilbehøret enkelt.

- Siden det skjer litt i mønsteret på kjolen, er det veldig fint at vesken er liten og ensfarget, og at øredobbene er enkle og klassiske. Siden kjolen er så tildekket som den er, liker jeg at hun har satt opp håret så ansiktet hennes kommer tydelig frem, sier hun.

Prins Carl Philips forlovede Sofia Hellqvist hadde kveldens dristigste Nobel-kjole, da hun gjestet utdelingen i Stockholm.

Saken fortsetter under bildet!

PENT PAR: Kronprinsessen gikk for en blomstrete gulvlang kjole og røde øredobber da hun og kronprins Håkon deltok på banketten på Grand Hotell. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Kronprinsessen gikk for et lett bølget håroppsats med sideskill. Sminken var naturlig, men øynene var ekstra markerte og huden glødet.

SKRYTER: Line Langmo mener Mette-Marit blir flottere og flottere for hvert år. Foto: Privat

- Sminken er rett og slett perfekt - ikke for mye, ikke for lite, glødende hud og akkurat passe markerte øyne. Mette-Marit har jo veldig rene trekk som hun bevarer godt ved og ikke oversminke bryn eller øyne. Hun var veldig pen i dag, sier Langmo.

Tredje antrekk

Da Mette-Marit møtte fredsprisvinneren Malala Yousafzai tidligere i dag, var hun iført en sort kåpe, som raskt ble byttet ut med en rålekker, hvit kåpe fra Valentino med sløyfer på ermene.

Kronprinsessen har tidligere pleid å kle seg i gallakjoler fra eksklusive motehus som Pucci og Valentino, og i 2012 hadde Mette-Marit hele tre nye antrekk, og MinMote kunne da avsløre at kronprinsessens kreasjoner samlet hadde en verdi på over 100.000 kroner.

BLOMSTERDRØM: Mette-Marits gulvlange blomsterkjole minnet litt om en velholdt vintage-kjole. Kronprinsessen gikk for enkelt tilbehør til det mønstrete antrekket. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Publisert: