Hertuginne Kates jakke utsolgt på en halvtime

Den

Martine Lunder Brenne
Publisert:

mørkeblå tweedjakkenble revet ut av butikkhyllene da den populære hertuginnen Kate dukket opp i den på rød løper.

Jakken, som er en del av et sett med tilhørende skjørt, er fra merket Rebecca Taylor og koster rundt 2.600 kroner.

Jakkene er ikke ny av sesongen, men lå ute til salgs på nettbutikken til Neiman Marcus da bildene av Kate i den blå jakken dukket opp. Dagen etter var det imidlertid ikke mulig å klikke hjem jakken lenger - den ble nemlig utsolgt på en halvtime, skriver Huffington Post.

Kates jakke er dekorert med perlebesatte blomster i utringningen, og for anledningen hadde hun byttet ut sine sorte favorittpumps med semskede, blå pumps.

LES OGSÅ:Kates sikreste stilkort – se den ultrafeminine Packham-kolleksjonen

Rebecca Taylor er opprinnelig fra New Zealand, men selges i en rekke butikker og nettbutikker i både USA og Europa. Merket er en stor favoritt hos både Cameron Diaz og Sarah Jessica Parker, som til og med sørget for å få med merket med serien «Sex og Singelliv». Jennifer Lopez og Uma Thurman er blant Taylors andre kjendiskunder.

Jakken hadde Kate på seg etter at hun klinte til med en spesialdesignet kjole fra den britiske designeren Matthew Williamson under premieren på Disney-filmen «African Cat’s».

LES OGSÅ:Kate og Pippa er stiltvillinger

Det er imidlertid langt fra første gang hertuginnen skaper Kate-mania med sine klær. Erkebritiske Burburry kan takke Kate for salgsboomen som fulgte da hun hadde på seg en klassisk trench-kåpe fra deres merke, og de sorte favorittpumpsene hennes fortsatt er en bestselger hos L.K. Bennett.

Det samme skjedde med kjolen hun hadde på seg på forlovelsesbildene med ektemannen prins William. Kjolen var fra merket Issa og var utolgt overalt etter at bildene kom ut. Dette gjelder også Teemperley-kjolen Kate bar under sin første offentlige opptreden med prins William.

LES OGSÅ: Her shopper kjendisene i Oslo

LES OGSÅ: Slik bruker kjendisene striper

LES OGSÅ: Disse plaggene satser Dorthe

Publisert: