Nyheter

Mette-Marit i gjenbrukskjole med glitterbelte: – «Too much»

IKKE HELT FULL POTT: Det grønne beltet kunne kronprinsessen droppet, mener kongehusekspert Kjell Arne Totland. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Kronprinsesse Mette-Marit (43) fikk skryt for sin elegante blondekjole under Stortingsmiddagen, men kunne med fordel droppet beltet, mener kongehusekspert. 

  • Thea Roll Rakeng
Publisert:

Mette-Marit gikk for gjenbruk under den tradisjonsrike Stortingsmiddagen på Slottet torsdag kveld. Kronprinsessen ankom middagen hånd i hånd med kronprins Haakon og prinsesse Astrid, fru Ferner, og var antrukket i en mørk blå blondekjole hun også brukte under Nobel-banketten i 2012.

Saken fortsetter under bildet.

KLASSISK: Mette-Marit hadde stylet håret i en enkel, stram knute i nakken med det antikke diademet hun også brukte på bryllupsdagen. Diademet var en gave fra kongeparet, og har i alle år vært Mette-Marits store favoritt til gallatilstelninger. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

TV2s kongehusekspert Kjell Arne Totland roser Mette-Marit for kjolevalget under Stortingsmiddagen.

TV2s Kongehusekspert, Kjell Arne Totland. Foto: Frode Hansen/VG

– Alle kongefamiliens tre kvinner gikk foran med et godt eksempel og stilte forbilledlig i gjenbruk ved torsdagens gallamiddag på Slottet. Jeg synes kronprinsesse Mette-Marit var utrolig flott der hun satt til bords ved Stortingspresidentens side i en kortermet hylsterkjole i nattblå blonde, og med sitt gnistrende brudediadem i en enkel frisyre, sier han til MinMote.

KJENDIS

Sjekk Mette-Marits nye gallakjole

– «Too much»

Kronprinsessen hadde stylet kjolen med grønn veske, og et glitrende sløyfebånd i livet. Sistnevnte mener Totland kronprinsessen kunne droppet.

DROPP BELTET: Mette-Marit hadde stylet blondekjolen med et glitrende grønt belte i livet. Det mener Totland kronprinsessen med fordel kunne ha droppet. Her sammen med Prinsesse Astrid, fru Ferner og kronprins Haakon. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

– Jeg har sett kronprinsessen i denne kjolen før - og den er i utgangspunktet utsøkt elegant i sin enkelhet. Det grønne beltet i livet synes jeg imidlertid Mette-Marit med fordel kunne ha sløyfet. Det blir liksom «too much» sammen med St. Olavs-ordenens nasjonalfargede bånd. Men jeg liker at kronprinsessen bryter med den lille mintgrønne aftenvesken, som har vært en av hennes favoritter til galla i en årrekke, sier Totland og legger til:

– Jeg likte kjolen mye bedre slik hun bar den første gang ved Nobelbanketten på Grand. Da kom den utsøkte kreasjonens stilrene enkelhet mye bedre til sin rett!

KJENDIS

KONGEPARET 25 ÅR: SE KRONPRINSESSENS MOTEDØGN

Se Kongens vitseparade under Stortingsmiddagen her:

Publisert:

Les også

  1. NYHETER

    Kommentar: Mette-Marit er en moteprinsesse på innsiden

  2. KJENDIS

    Mette-Marit festet med moteeliten i Venezia

  3. KJENDIS

    Kronprinsesse Mette-Marit i gallakjole med tegneseriefigurer

Relaterte artikler

NYHETER

Se antrekkene fra stortingsmiddagen på Slottet

NYHETER

Kongeparet 80 år: Mette-Marit i ny gallakjole

KJENDIS

Kronprinsesse Mette-Marit i gallakjole med tegneseriefigurer

KJENDIS

Mette-Marits gallakjole får kritikk: – Fortsatt mye å lære

NYHETER

Kronprinsesse Mette-Marit valgte norsk kjendisdesign

NYHETER

Nobels fredspris: Mette-Marit med øredobber til 80 000 kroner

NYHETER

Desirée Kogevinas stjal showet på slottsbalkongen med dristig kjole