10 grunner til å følge Chrissy Teigen på Twitter og Instagram

GLITRET I BLÅTT: Chrissy - eller Christine som hun egentlig heter - Teigen så fantastisk ut på Oscar-festen, og tok selvsagt følgerne med seg via Instagram og Twitter. Foto: Getty Images

Hun er ikke bare modell og John Legends smellvakre kjæreste - Chrissy Teigen (29) er også dronningen av sosiale medier. MinMote har plukket ut de beste øyeblikkene hennes fra Twitter og Instagram.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det er ikke lenge siden Teigen skapte overskrifter da hun la ut bilde av strekkmerkene sine på Instagram - og mottok hyllest i alle kanaler. Det fikk oss til å ta en nærmere kikk på både Insta- og Twitter-kontoen til modellen, som har norske og thailandske aner.

Og kort fortalt har Teigen langt mer enn strekkmerker å by på. Mens twitter-kontoen hennes veksler mellom hysterisk morsom og hverdagsglimt fra livet med John Legend, er Instagram-feeden en endeløs inspirasjonskjede til mote og mat - særlig sistnevnte.

Her er hvorfor Astrid S eier Instagram om dagen.

Derfor har MinMote plukket ut det beste Teigen har bydd på i det siste - grunn nok til å trykke «følg», mener vi:

1. Fast food og rød løper går ikke valigvis hånd i hånd, med mindre man er Chrissy Teigen. Ifølge den selverklærte matelskeren er det helt innafor å spise burger i designerkjole, stående på den røde løperen på Vanity Fairs kjendistunge Oscar-fest.

2. Noen ganger er det greit å vite at også kjendiser ser på andre kjendiser. Dette kjenner vi oss unektelig igjen i.

untitled link

3. Teigen ser alltid ultrasexy ut på den røde løperen, og Instagram-kontoen hennes gir oss selvsagt de beste kjoleøyeblikkene - som dette fra Oscar-utdelingen, hvor hun gikk i en fantastisk Zuhair Murad-kjole. Og vi elsker at hun gir all æren for looken til stylist, frisør og sminkør.

4. Samtidig viser hun oss at det faktisk finnes late dager i glam-livet med John Legend også:

untitled link

5. Plutselig kan man komme over bilder av Chrissy sammen med USAs president Barack Obama og førstedame Michelle Obama, fra The White House Correspondents Dinner. Og selvsagt har Teigen på seg en helt fantastisk paljettkjole fra favorittdesigneren Zuhair Murad. Ps! Michelle Obamas kjole er fra Zac Posen.

6. Teigen tar også opp mer alvorlige temaer, men alltid med en viss snert. Nylig skapte hun overskrifter ved å twitre om da hun ble trakassert med rasistiske kommentarer i sitt eget nabolag:

untitled linkuntitled link

7. ... Og hun elsker mat. Lurer du på hva du skal lage i helgen, er det bare å scrolle gjennom Chrissys Insta-feed. Inspirasjonsgaranti! Vi fikk i alle fall veldig lyst til å lage spinat- og artisjokk-dipp med buffalo-kylling og blåmuggost. Med nachos, takk.

8. Derfor stoler vi også på henne når hun forteller oss hvor vi skal spise neste gang vi er i New York.

untitled link

9. Hvis du trenger tips til hvordan man kan komme unna med utringning, høy splitt og cut-outs i en og samme kjole, er det Chrissy du kan høre på. Hun gjorde nettopp det da hun var gjest da Justin Bieber fikk gjennomgå så til de grader i programmet Comedy Central.

10. Vi kommer ikke unna å nevne strekkmerkene heller. Med dette Instagram-bildet, som viser strekkmerker på lårene hennes, skapte Teigen bølger i hele motebransjen - og vi er ikke overrasket over at hun ble hyllet på Twitter.

6.

Publisert:

Finn mer innhold om: