Nyheter

Kate Moss sin halvt «norske» halvsøster blir modell

I SAMME FOTSPOR: Lottie Moss (rød sirkel t.h) var brudepike i bryllupet til halvsøster Kate Moss og Jamie Hinch i 2011. Nå følger hun i samme fotspor som Kate, og har signert en modellkontrakt med byrået som oppdaget Kate Moss i 1988. Foto: Getty Images

Lottie Moss (16), halvsøsteren til supermodell Kate Moss, er signert med modellbyrået Storm - det samme modellbyrået som oppdaget storesøsteren i 1988.

Oda Marie Midbøe
Publisert:

Det er liten tvil om at Moss-familien besitter gode gener. Ikke bare er Kate Moss blant verdens største supermodeller og et ettertraktet stilikon - nå følger hennes 16 år gamle halvsøster Lottie Moss i storesøsterens fotspor og blir modell, skriver Daily Mirror.

Lottie har også norske aner, og er datter av Asker-kvinnen Inger Moss, som giftet seg med Kates far på 90-tallet.

Lottie, som egentlig heter Charlotte, var en av de mange brudepikene i bryllupet mellom Kate Moss og Jamie Hinch i 2011. Nå har hun signert en kontrakt med modellbyrået Storm - det eksakt samme byrået som oppdaget Kate Moss på John F. Kennedy-flyplassen i New York i 1988, og som supermodellen har vært knyttet til siden.

Nyheten delte Lottie på sin egen Twitter-profil for et par dager siden, med et bilde av profilen hos modellbyrået og teksten «hva sier dere».

De to Moss-halvsøstrene har til felles at de er langt lavere enn det «normale» kravet i motebransjen: Mens Kate Moss strekker seg 1,73 centimeter over bakken ifølge modellbyåret Storm, har lillesøster Lottie en høyde på 1,65 centimeter. Det er vanlig at modeller har en høyde opp mot 1,80 centimeter.

Nyheten om at Moss-familien får et nytt modelltilskudd har fått stor oppmerksomhet internasjonalt: Vogue Australia spår blant annet at «mini-Moss» sitt vakre ytre vil gjøre henne til en ettetraktet modell, til tross for den lave høyden.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Moter og Modeller
  2. Kate Moss
  3. Lottie Moss

Relaterte artikler

NYHETER

Kate Moss tok med sin «norske» halvsøster på moteshow

NYHETER

Move over Kate! Lottie Moss lander sitt første Vogue-cover

MOTE

«Norske» Lottie gjør som Kate Moss - fronter 90-tallstrend

NYHETER

Lottie Moss lander stor modelljobb

BRUD

Pippa, Paris og Cara: «Skandale»-forloverne vi aldri glemmer

NYHETER

Se så like! Kate Moss tok med datteren på kino

NYHETER

Kate Moss' datter spås å bli den nye supermodellen