Sophie Elise på Spellemannprisen: - En enorm stilforvandling

DEN LANGE SORTE: Blogger Sophie Elise Isachsens første opptreden på Spellemannprisen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

OSLO SPEKTRUM (MinMote): Sophie Elise Isachsen (21) ankom Spellemannprisen i en glamorøs jumpsuit helt i tråd med toppbloggerens nye stil. Se alle kjendisantrekkene her.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Lørdag ettermiddag er de fleste av Norges fremste artister samlet for å hedre hverandre og musikkåret 2015 under landets største musikkfest: Spellemannprisen.

Husker du? Se Bertine Zetlitz' brudeantrekk på Spellemann 2015

MinMote er selvsagt på plass på den røde løperen, og oppdaterer deg fortløpende på antrekkene.

- Vil fortsatt vise kløft og rumpe

MinMote-leder Martine Lunder kommenterer kjendisenes antrekk på Spellemannprisen i Oslo Spektrum. Foto: Oleghn

Blant gjestene var toppblogger Sophie Elise Isachsen, som er på Spellemannprisen for første gang. Isachsen var iført en sort jumpsuit fra Lovechild med «cut outs» på skuldrene og dramatisk leppestift.

- Stilen min har endret seg den siste tiden, og blitt mer sofistikert. Jeg er opptatt av at klærne skal være komfortable, men jeg vil fortsatt vise kløft og rumpe. Bare på en litt annen måte en før, sier Sophie Elise til MinMote og legger til at hun har fått stylinghjelp fra Jostein Wålengen, som også styler Astrid Smeplass.

MinMote-leder Martine Lunder mener antrekket er en god oppsummering av bloggerens stilendring.

- Sophie Elise har en stund nå fått hjelp av stylist Jostein Wålengen - også i dag, røper hun på bloggen, og jeg er synes det er kult at han har tatt stilen hennes i en helt ny retning – mer voksen, trendy og edgy. Hun har gått gjennom en enorm stilforvandling, mener hun og fortsetter:

- Denne jumpsuiten er også rå, men ser litt stor og posete ut. Jeg legger også merke til at Sophie Elise har begynt å sminke seg med heavy contouring (samme teknikk som Kardashians), og hun må passe seg for at det ikke blir for mye. Men de mørke leppene er råkule!

Les også: Sjekk Sophie Elises ville stilforvandling

JUMPSUIT: Sophie Elise hadde på seg en sort jumpsuit fra Lovechild. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

På den røde løperen er også Aurora Aksnes - som er nominert i flere kategorier - som stilte i en øynefallende kjole med blonder og vidt skjørt. Designeren er søsteren til artisten, Viktoria Aksnes.

- Den er spesiallaget for anledningen, og det er egentlig en slags kimono, smiler Aksnes, og røper at antrekket også viser til en nylig avdødd musikkhelt:

- Det skal også være en liten hyllest til David Bowie, sier hun.

FINE: Aurora Aksnes hadde på seg kimono designet av søsteren for anledningen og lakksko. Sondre Justad hadde på seg dressjakke fra Johnny Love, skinnyjeans, hatt og sko og skinnslips arvet av bestefaren. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

MinMote-Martines dom: - Aurora er en av de kuleste norske artistene akkurat nå, og det er deilig med folk som ikke er redde for å skille seg ut i klesveien. Kimonoen er supertrendy denne sesongen, og legg merke til kontrasten hun skaper med de maskuline skoene. Det kuleste med Aksnes er dog uansett sveisen.

BLOMSTERPIKE: Maya Vik i dristig kjole med blomsterprint fra det nederlandske merket Peet Dullaert. Statementsmykke fra samme merke, og sandaler fra Rodebjer. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

MinMote-Martines dom: Maya Vik har en særegen stil som gjør henne til en av landets best kledde, og denne kjolen innfrir. Et bevis på at man faktisk kan kjøre både utringning og splitt uten at det ser tacky ut - særlig med de lange ermene.

STILIGE: Eva Weel Skram hadde på seg en kjole fra Holzweiler, sko fra Kurt Geiger og veske fra BLBC. Smykkene var fra maria Black og Line & Jo. Thomas Stenersen hadde på seg et helsort antrekk, og fløyelsblazer fra Tiger of Sweden. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

MinMote-Martines dom: Eva Weel-Skram stråler og ser helt fantastisk ut i denne enkle kjolen. Weel-Skram er en stilsikker dame, men å se sånn ut på rød løper så kort tid etter man har blitt mamma er jammen godt gjort! Og det blir helt riktig med det enkle smykket og konvoluttvesken til.

Ektemannen Thomas Steen er hakket mer avslappet i stilen, men også veldig kul. Den trendy blazeren i fløyel balanserer jeansen (selv om jeg synes jeans er litt lite pyntet til Spellemannprisen), så totalen blir ganske bra!

FARGERIK: Unni Wilhelmsen gikk for en fargerik look på den røde løperen, og var iført silkekjole, knehøye støvletter og grønn veske. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

MinMote-Martines dom: Her er det en dame som skal ha for kreativiteten, og at hun bringer litt fargerik galskap til Spellemannprisen! Det sagt er ikke dette mitt favorittantrekk for kvelden. Kjolen er så mye i seg selv, at det blir litt mye med snørestøvletter og store hodesmykker – da får liksom ingenting kommet helt til sin rett.

SPORTY: Julie Bergan hadde på seg helantrekk fra Balmain-samarbeidet til H&M. - Jeg er veldig glad i den litt sporty looken, forteller Bergan til MinMote. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

MinMote-Martines dom: Dette digger jeg! Julie Bergan er blant kveldens best kledde i antrekk fra H&Ms kanskje mest vellykkede designersamarbeid noensinne – og hvis man først skal kjøre noe annet enn kjole, er en såpass pyntet jumpsuit helt perfekt. Også bra med det brede beltet som bryter opp litt. Jeg merker jeg gleder meg til å se flere av Bergans rød løper-antrekk fremover!

BLONDER: Kulturminister Linda Hofstad Helleland hadde på seg en grønn blondekjole fra Ganni, og høye hæler med ankelstopp. Her sammen med ektemannen Trond Helleland. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

MinMote-Martines dom: Nå må det være offisielt, dette er Norges best kledde minister. Hofstad Helleland har tydeligvis en forkjærlighet for tettsittende blondekjoler, og det skjønner jeg godt så godt som hun kler det! Denne kjolen er helt fantastisk med den høye halsen og de grønne blondene. Full pott fra meg på denne.

HELHVITT: Alexandra Joner var iført et hvitt skjørt kjøpt av kjendisstylist Line Langmo, og bluse fra HAA. Ear cuff fra H&M, og vesken var på Chanel. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

MinMote-Martines dom: Dette er kveldens nydeligste frisyre i alle fall. Det er lenge siden vi har sett Joner med så naturlig styling, og det kler hun veldig godt. Antrekket er likevel morsomt med det spesielle skjørtet, og jeg synes det funker med skjorte til om man vil ta det litt «ned» - men skal jeg pirke, ville jeg droppet den store ørepynten i høyre øre. Det krasjer helt med resten av antrekket.

BLOMSTERKJOLE: Guri Schanke ankom Spellemannprisen med kjæresten Dag Hvaring. Hun var iført blomsterkjole fra ByTiMo og høye, semskede støvletter. Hvaring gikk for blazer fra Hugo Boss og skjorte og bukse fra Tiger. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

MinMote-Martines dom: Denne kjolen er helt nydelig, men ettersom det er en sommerkjole, blir det litt krasj med knehøye, semskede støvletter. Og så skjønner jeg at utringningen er dyp, men det hadde faktisk blitt litt mindre tacky uten den sorte BH-en. Eventuelt ville jeg sydd et par sting slik at BH-en ikke syntes.

MATCHER: Magdi Abdelmaguid hadde på seg bomberjakke, bandana, sort skjorte og sorte jeans. Chirag Patel gikk for dress fra det norske merket Tom Wood. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

MinMote-Martines dom: Chirag ble nylig kåret til 2015s best kledde mann, og også her er han upåklagelig antrukket – og det er alltid gøy når noen velger norsk design. Magdis antrekk er litt mer avslappet med trendy bomberjakke, og kul detalj med bandana (som han også har i musikkvideoen til «Lett å være rebell i kjellerleiligheten din»).

KLASSISK: Aleksander Denstad With var iført en klassisk, mørkeblå dress. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

MinMote-Martines dom: Man skal ha for å velge noe annet enn ensfarget sort eller blå dress, men denne ser nesten litt for stor ut? I alle fall tror jeg Alexander hadde kledd en mer skreddersydd og smal dress. Og når man har prikkete dress, bør nesten skoene vøre ensfargede. Og dette er pirk – men når man har silketørkle i lomma, ser det fort litt rotete ut om det ikke er brettet skikkelig.

ELEGANT: Anneli Drecker ankom Spellemannprisen i kjole fra Filippa K, og veske fra Velouria Vintage. Smykket er designet av en venn. Her med mannen Jon Marius Aareskjold Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

MinMote-Martines dom: Anneli stråler i denne bohemske kjolen, og fargen kler henne veldig godt. Skal jeg pirke, ville jeg valgt spisse nude pumps i stedet, som er mer moderne og nett.

STILIGE: Malin Kulseth var iført kjole fra Stine Goya og høye sandaler med stropper. Lars Vaular hadde på seg frakk fra Burberry, dress fra Filippa K og sko fra Gucci. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

MinMote-Martines dom: Malin Kulseth er alltid stilsikker, også i denne morsomme kjolen. Lengden er veldig tekkelig, men det gjennomsiktige laget gjør den hakket mer sexy – og fasongen er veldig feminin. Flott med enkle sandaler til. Lars Vaular ser litt ut som en detektiv fra en gammel film – kunne du ikke tatt av den trenchen før den røde løperen? Men aboslutt kult med smal stripedetalj på skjorten.

Publisert: