Kate Moss tok med sin «norske» halvsøster på moteshow

MEKTIGE MOTEPERSONLIGHETER: Kardashian-lillesøster Kendall Jenner,Vogue-redaktør Anna Wintour, Topshop-eier Sir Philip Green, supermodell Kate Moss og hennes lillesøster Charlotte «Lottie» Moss satt sammen på første rad under Topshop Unique-visningen. Foto: Getty Images

Sammen med halvsøster og supermodell Kate Moss, satt Charlotte

Martine Haug Nysether
Publisert:

«Lottie» Moss(16) på første rad under moteuken i London.

Den britiske skjønnheten, som har vært supermodell siden begynnelsen av 90-tallet, introduserte sin 16 år gamle halvsøster for motefiffen da hun tok henne med på Topshop Uniques motevisning søndag kveld.

Lottie Moss, som er datteren til Asker-kvinnen Inger Moss, har allerede en fot i motebransjen – tidligere i år ble det kjent at hun følger i storesøsterens fotspor og blir modell for det samme modellbyrået som oppdaget Kate Moss i 1988.

- Vi kommer nok til å se mye mer til Lottie i 2014. Hun kan fort bli en ny it-girl, og det hadde ikke overrasket meg om vi snart får se henne i storesøsterens Topshop-kolleksjon. Mens det tidligere har vært døtre av rockestjerner som har blitt de nye store stilikonene, dukker det nå stadig opp nye kjendislillesøstre i rampelyset, sier minMote-leder Sonia Huanca Vold.

Den beryktede Vogue-redaktøren Anna Wintour, Sir Philip Green, Natalie Massenet og Poppy Delevingne var blant motestjernene som satt sammen med modellsøstrene på første rad. På vei inn til visningen poserte Kate Moss for fotografene i en khaki jumpsuit og sort pelsjakke, mens lillesøsteren så ut som en mini-versjon av Kate i en sort biker-jakke. Skinnjakken hadde hun stylet med en rosa genser, et mønstrete skjørt og sorte platåsko.

Nykommere

Men det var ikke bare lillesøster Moss som satt på første rad sammen med motebransjens mektigste kvinne Anna Wintour. Kendall Jenner, Kim Kardashians 18 år gamle halvsøster, var også en av fashionistaene på første rad.

Jenner har i løpet av det siste året fått skryt fra motepressen for sin stilutvikling, og under New York Fashion Week gikk hun på catwalken for kjendisdesigner Marc Jacobs – iført en gjennomsiktig topp.

I SAMME FOTSPOR: Lottie Moss (rød sirkel t.h.) var brudepike i bryllupet til halvsøster Kate Moss og Jamie Hinch i 2011. Foto: Getty Images
Publisert: