Hertuginne Kate tilbake i offentligheten

TILBAKE PÅ JOBB: Hertuginne Kate sammen med prins William på Buckingham Palace i anledning verdensdagen for mental helse.

I en lyseblå kreasjon fra Temperley London markerte Hertuginnen (35) Verdensdagen for mental helse på Buckingham Palace tirsdag. 

Maiken Svendsen
Publisert:

Det britiske kongehuset annonserte i september at hertuginne Kate og prins William ventet sitt tredje barn. Hertuginnen led også denne gangen av ekstrem svangerskapskvalme og dermed avlyste hun alle sine offentlige oppdrag i en periode etter offentliggjøringen.

Tirsdag var hun tilbake i offentligheten etter litt over en måned borte.

I anledning verdensdagen for mental helse var det en tilstelning på Buckingham Palace. Ifølge en tweet fra det britiske kongehuset så var arrangementet til ære for alle dem som jobber i sektoren for mental helse.

KJENDIS

Hermet etter kronprinsesse Mette-Marit

På bedringens vei

Hertuginnen hadde valgt en elegant lyseblå midi-kjole med blonder og mørkeblå sløyfedetaljer. Kjolen hadde lange, tidsriktige trompetermer og et bånd som fremhevet midjen. Kjolen er fra et av Kates favorittmerker Temperley London, og har en prislapp på rett i underkant av 10.000 kroner.

Kate i kjole

Kjole fra Temperley London hos Net-a-porter. Foto: Produsenten.

9916,-
Gå til butikk
Kate i kjole

Hertuginne Kate viste seg offentlig for første gang siden graviditeten ble annonsert. Foto: NTB Scanpix.

Kate i kjole

Hertuginne Kate viste seg offentlig for første gang siden graviditeten ble annonsert. Foto: NTB Scanpix.

Hertuginne Kate hadde stylet kjolen med mørkeblå pumps og en matchende clutchveske. Håret hadde hun løst, og sminken var naturlig med lette roser i kinnene.
Hertuginnen har en rekke ganger tidligere valgt kjole fra det britiske merket. Sist i februar da hun strålte i en smaragdgrønn gallakjole.

– Hertuginnen er nå på bedringens vei, men hun lider fortsatt av ekstrem svangerskapskvalme. Hun er glad for å kunne være her i kveld, sa en assistent til de oppmøtte reporterne, ifølge People.

LYSEBLÅ: Hertuginne Kate hadde kjole fra Temperley London tirsdag.
Publisert: