10 grunner til at Astrid Smeplass eier Instagram

NY STIL: Astrid har utviklet seg som artist, og på klesfronten. Foto: TV2

Glem Tone Damli og Darja Barannik. Vi er forelsket i Instagramen til Astrid Smeplass (18), alias Astrid S.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Trønderjenta, som er hottere enn etter «Idol»-debuten i 2013, takket være listetoppen i USA, legger ut det ene rå antrekket etter det andre på Insta.

Nylig byttet hun også artistnavn for tredje gang, og har landet på Astrid S.

Den folkelige «girl next door»-stilen er glemt for lenge siden. På 18-åringens instagramkonto @astidsofficial - med snart 100.000 followers - er det magetopper, freshe feriebilder, pannekaker à la Chrissy Teigen og venninne-selfies som gjelder.

MinMote har valgt 10 bilder som alene er verdt et trykk på «følg»:

Én ting «den nye» Astrid har garderoben full av, er topper og kjoler med såkalte «cut outs» - og det er godt å vite at ikke alt koster skjorta. Denne varianten er for eksempel kjøpt hos budsjett-nettsiden Nelly.com ifølge artisten selv. For ja - kommentarfeltet har selvsagt eksplodert av spørsmål om hvor man kan skaffe seg dette.

Også de tilsynelatende enkle antrekkene har en prikk over i'en - legg merke til «flash»-tatoveringen som ser ut som et smykke.

Og når du er en av landets kuleste artister akkurat nå, er det selvsagt helt innafor å bruke en genser som kjole. Vi tipper lange collegegensere med trykk fikk et realt oppsving i salget etter dette bildet.

Det er ikke bare selfies i speilet og bilder fra artist-livet; innimellom får vi også noen glimt av pannekakespiseren Astrid.

Stylisten bak Astrids nye stil, butikkinnehaver Jostein Wålengen, har tatt 18-åringen vekk fra det søte og snille, og kledd henne opp i mer minimalistiske plagg med en vri. Ta dette bildet som eksempel - når var sist en lang trenchcoat så så bra ut med en liten magetopp under?

En gang i blant går faktisk Astrid S også i grå hettegenser - og da føles det litt greiere at vi ikke har alle de kule antrekkene hennes i skapet.

Men selv når hun bare går i joggeklær, er det med en viss stil - sjekk bare de sortmalte neglene.

Vi liker også at vi i det minste tror at vi får være med Astrid på shopping - særlig når det er hos kleskjeder vanlige folk faktisk kan ha råd til. Kjøp, Astrid - kjøp!

Kjendisblogger Perez Hilton har sammenlignet Astrid med Rihanna og sagt at han elsket det han hørte, etter å ha sett musikkvideoen til «2AM». Og det skader jo ikke at hun har på seg en helt rå kjole heller, der hun står på et «rooftop» i New York.

Vi tipper det er en og annen fan som ønsker seg kjolesamlingen til Astrid, som stadig vises fram på Instagram. Blant våre favoritter er denne «lille sorte»!

Publisert: