Tone og datteren matchet i like designerkjoler

GLITRET: Dette er første gang lille Billie Aaberge Foss går i kjole fra TSH, men Tone Damli Aaberge har benyttet seg av designeren flere ganger før. Foto: Robert S. Eik / VG

Tone Damli Aaberge (26) og hennes tre måneder gamle datter Billie glitret begge i norsk design da Tones søster, Tale Damli Aaberge, giftet seg.

Publisert:

Tone var forlover da storesøsteren Tale Damli Aaaberge giftet seg med Jens Nesse i Ullern kirke fredag ettermiddag.

Artisten var iført en fotsid kjole fra det norske merket TSH, som glitret i masse små paljetter. Kjolen har lange ermer og er fortsid, men har til gjengjeld en lekker, dyp utringning bak og splitt foran. Og det beste av alt: Tone har fått spesiallaget en miniversjon til datteren Billie.

- Det er en knøttliten designerkjole til en bitteliten baby. Den er håndbrodert med diamanter, perler og paljetter, forklarer designere Tina Steffenakk Hermansen.

- Var det din eller Tones idé at mor og datter skulle gå likt kledd?

- Det var min. Jeg synes det er gøy når mor og barn matcher. Det er jo en spesiell anledning, og Billie ser helt nydelig ut i kjolen.

SOM MOR, SÅ DATTER: Tones mamma, Hilde Damli Aaberge, var ikledd en lekker volangkjole fra Vera Wang, mens Tone og Billie glitret i matchende paljetter. Foto: Robert S. Eik / VG

To brudekjoler

Det var en stolt søster som møtte MinMote utenfor kirken i strålende solskinn.

- Jeg gleder meg veldig, strålte forloveren.

- Får du lyst til å gifte deg selv?

- Jeg tenker ikke på det akkurat nå. I dag er det Tales store dag, smilte Tone.

Hun har i forkant av bryllupet vært med på brudekjolejakten. Sammen med søsterens andre forlover, venninnen Kathrine Halvorsen, har hun hjulpet Tale med å finne den perfekte kreasjonen å gifte seg i.

HJALP TIL: Tale hadde fått stylinghjelp fra Tones ekspertteam på den store dagen, og artisten passet på at både lipgloss og slør lå perfekt. Foto: Robert S. Eik / VG

Valget endte til slutt på to kjoler fra det kjente brudekjolemerket Pronovia, som ble sydd sammen til én kjole. Den delikate kjolen med lekre blondeermer ble kombinert med et par gullsko fra Jimmy Choo.

- Hvordan ser din drømmebrudekjole ut?

- Jeg har prøvd mange kjoler i løpet av livet og vet hva jeg ville hatt på meg hvis jeg skulle giftet meg, men det er ikke sikkert det blir Pucci, røpte Tone, som tidligere har sagt at hun vil gifte seg i en brudekjole fra det italienske motehuset.

ROMANTISK: Tale valgte å toppe brude-looken med løst hår og fletter på sidene. Foto: Robert S. Eik / VG

TSH «overalt»

Også brudens andre forlover, Kathrine Halvorsen, var kledd i en kjole fra TSH. Det samme var søstrenes gode venninne Camilla Stenberg.

TONES FAVORITT: AG Starheim er Tones faste sminkør, og bidro også med å sminke bruden Tale. Foto: Robert S. Eik

Brudgommen Jens Kristian Nesses hadde tidligere «Idol»-dommer Jan Fredrik Karlsen som forlover. Karlsen forteller til MinMote at de to matcher i designerantrekk.

- Begge smokingene er skreddersydde. Vi bestilte dem fra Tom Ford for seks måneder siden, sier han til MinMote.

Fikk stjernehjelp

Tone har de siste dagene delt flere bilder av søsterens bryllupsforberedelser, blant annet et bilde som viser materialet på datterens kjole.

SE VIDEO:Slik legger du Tones festsminke

Deler av Tones faste stylistteam bistod bruden på den store dagen. Artistens faste makeup-artist AG Starheim har stått for sminken, mens hårstylisten Evelyn Solheim fra salongen Gevir ordnet brudens frisyre.

- Jeg har gått for en lett og sommerlig sminke – à la det jeg pleier å legge på Tone. Varmen er ingen utfordring, for blir man litt blank gir det bare litt ekstra glød, sier Starheim til MinMote.

Se flere bilder her:

VAKKER BRUD: Tale Aaberges kjole var langermet med nydelige broderier. Foto: Robert S. Eik/VG
GLAMORØS: Tones kjole glitret ekstra fint i solen. På føttene hadde hun matchende metalliske sko. Foto: Robert S. Eik / VG
ROSA OG GULT: Camilla Stenberg er god venninne av begge Damli Aaberg-søstrene. Også hun kom iført design fra norske TSH. Legg merke til det neonfargede tilbehøret. Foto: Robert S. Eik
LÅNT VESKE: Tone og Tales mor Hilde Damli Aaberge og far Jon Aaberge var selvsagt på plass. Hilde hadde på seg kjole fra Vera Wang og veske fra Pucci, som hun hadde lånt av Tone. Foto: Robert S. Eik
Publisert:

Finn mer innhold om: