Riise-butikk konkurs

MÅTTE GI OPP BUTIKKDRØMMEN: Louise Angelica Riises butikk er konkurs. Nå flytter hun og ektemannen John Arne Riise til utlandet. Foto: Stian Gregersen/VG

Louise Angelica Riise og Lena Riises butikk må stenge dørene etter milliongjeld.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Louise Angelica Riise og Lena Riise, som er gift med hver sin Riise-bror, har drevet interiør- og motebutikken Savai Design i Ålesund sammen.
Mandag åpnet Sunnmøre tingrett konkurs i selskapet.

Det var Sunnmørsposten som først omtalte saken (krever innlogging).

Ifølge avisen økte selskapets inntekter fra 1,6 millioner i 2016 til nesten fire millioner i 2017.

KONKURS: Lena Riise måtte stenge butikken hun hadde sammen med svigerinnen Louise Angelica. Her er hun sammen med ektemannen Bjørn Helge Riise i 2015. Foto: Robert S. Eik/VG

Til tross for dette har driften endt med et underskudd på 360.000 kroner og en gjeld på 1,3 millioner.

I sommer ble det kjent at butikken skulle stenge på grunn av flytteplaner for Louise Angelica og tidligere fotballspiller John Arne Riise.

Da nedleggelsen ble kjent, ville ikke parets manager Erland Bakke avsløre hvilke planer Louise Angelica Riise har fremover.

– Louise har vist seg å være en flink entreprenør og er det en ting Norge trenger flere av så er det kvinner som tør å satse og starte nye ting. Louise har snakket om flere konsepter hun ønsker å utvikle, sa han.

Årsaken til konkursen er den generelle økonomiske situasjonen i selskapet, får Sunnmørsposten opplyst av bostyreren.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.