Kronprinsesse Victoria 40 år: Se de kongelige kjolene

I KIRKEN: Kronprinsesse Victoria sammen med Prins Daniel og barna prinsesse Estelle og prins Oscar.

Iført en trendy blomstrete tyllkreasjon startet kronprinsesse Victoria og den svenske kongefamilien, feiringen med gudstjeneste i Slottskyrkan i Stockholm. 

Publisert:

Kronprinsesse Victoria av Sverige fyller 40 år i dag og dagen ble startet tradisjonsrikt med Te Deum i Slottskyrkan med hele den svenske kongefamilien. Victoria var iført en hvit, kortermet kjole med lyserosa blomster som var festet til et transparent tyllskjørt.

Kjolen er i trendy midi-lengde, og kronprinsessen stylet den med matchende clutchveske og hvite pumps. Over skjørtet til kjolen er Tyllkjolene har vært å se på catwalken til motehuset Valentino blant annet.

Se flere av de kongelige antrekkene her:

LYSEBLÅTT: Prinsesse Madeleine valgte en florlett sommerkjole med figurer og blomster fra motehuset Erdem til gudstjenesten. hatten er fra Philip Treacy. Her sammen med ektemannen Christopher O'Neill og barna Nicolas og Leonore.
VISTE MAGEN: Prinsesse Sofia viste frem gravidmagen i en tettsittende, mønstrete kjole med lange ermer. Hun stylet den lyserosa kreasjonen med matchende pumps og stor hatt.
KONGEPARET: Dronning Silvia valgte turkis drakt for anledningen. Hun stylet det med nude pumps og clutch, hvite perler og hatt.
Publisert: