Leila Hafzi

silje
Publisert:

Trosset legens ordre og feberen og tok turen ned for å få med tre favoritter på Oslo Fashion Week. Fikk med meg Leila Hafzi, Helje Hamre og Nina Jarebrink på en kveld. Men hva gjør man egentlig ikke for fashion?

Leila Hafzi serverte som vanlig en nydelig visning med feminine og vakre brudekjoler, selskapskjoler og fargerike kreasjoner. Visningen var ingen vanlig catwalk, men en setting med et langt brylluosbord med kaker og levende lys, der modellene representerte gjester i et bryllup. Pastellfarger som dus rosa, beige og lilla var å se, men også sterke farger som gult og grønt. De kjente mønstrene var også tilstede, i form av en nydelig påfug på noen av kjolenel. Brudekjolene byr på noe for enhver smak, stilen var både elegant, fenimin, drapert eller klassisk. Kjolene varierte mellom lange slep og kort foran, gulvlange kjoler med volum, asymmetriske skjæringer eller kort. Leila Hafzi har virkelig funnet sin oppskrift på suksess, jeg tør påstå at det er få som lager florlette og vakre brudekjoler som henne.

Siden jeg allerede er gift, så var det de fine jumpsuitene som fanget mitt øye og hvem kan egentlig motstå de søte brudepikene som stjal showet?

Publisert: