Nyheter

Mette-Marit valgte rådyrt italiensk designerskjørt

Kronprinsesse Matte-Marit (38) fortsetter å velge italiensk design. Da hun ønsket prins Charles og hertuginne Camilla velkommen til Norge stilte hun i et ultraeksklusivt og rådyrt skjørt fra Roberto Cavalli.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det er liten tvil om at det den norske kronprinsessen har en forkjærlighet for italienske luksusvarer. Da prins Charles og hertuginne Camilla kom til Norge var Mette-Marit og kronprins Haakon velkomstkomité på Gardemoen, og kronprinsessen stilte i et vårlig skjørt fra italienske Roberto Cavalli. Skjørtet er imidlertid fra en eldre kolleksjon, og har samme mønster som en populær silkeveske fra 2008.

Les også:Mette-Marit strålte i Pucci-kjole i Miami

Det er derfor ikke kjent hva skjørtet til Mette-Marit koster, men prislappen på et lignende skjørt fra samme designer ligger på mellom 12.000 og 18.000 kroner. Mette-Marits skjørt er et klassisk eksempel på Cavallis karakteristiske trykk, som finnes i en rekke farger og varianter. Skjørtet har A-fasong og er i flere lag, i likhet med Mette-Marits lille hvite fra Valentino.

Til skjørtet valgte kronprinsessen en innsvinget jakke med belte i livet og eksklusivt fottøy fra Christian Louboutin, en av hennes store skofavoritter. Den røde sålen matchet Mette-Marits lepper, og senere på kvelden viste hun at svartlakkerte tånegler skjulte seg under strømpene.

Les også:Mette-Marits nye Nobel-kjoler er verdt over 100.000

Skjørtet føyer seg inn i en lang rekke italienske designerplagg i Mette-Marits garderobe. Den består blant annet av flere rådyre antrekk fra Pucci og Valentino, samt sko og sandaler fra Valentino og de franske merkene Christian Louboutin og Chloé. Mens kronprinsessen personlig kjenner designerne bak både Pucci og Valentino, er det ikke like ofte at hun velger Roberto Cavalli.

Kronprinsessen har fått kritikk fra flere hold for sine luksusvaner. Nylig viste hun fram sin nye designerveske fra Hermès, med en prislapp på 64.000 kroner.

Cavallis design er et yndet objekt på den røde løperen og en rekke kjendiser har lagt sin elsk på det italienske merket. Fyrstinne Charlene i Monaco har også brukt Roberto Cavalli ved flere anledninger.

LES OGSÅ:- Mette-Marit ser ut som en vårgudinne

LES OGSÅ:Märtha stilte i norsk kjole - igjen

LES OGSÅ:Går Camilla med Dianas smykker?

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Valentino
  2. Roberto Cavalli
  3. Kongelige
  4. Pucci
  5. Kronprinsesse Mette-Marit

Relaterte artikler

NYHETER

Prinsesse Madeleine i lårkort Victoria Beckham-design

NYHETER

Slik får du Mette-Marits rådyre stil på budsjett

MOTE

Sjekk Mette-Marits Valentino-kåpe til 24.000 kroner

KJENDIS

Mette-Marits beste moteøyeblikk det siste tiåret

MOTE

Mette-Marits 10 beste moteøyeblikk i 2012

NYHETER

Mette-Marit på galla i ny kjole til 100.000 kroner - se hennes Valentino-garderobe

NYHETER

Mette-Marit fyller år - her er hennes 40 flotteste antrekk