Slik bruker du neonfarger

Denne våren kan du kle deg i neon. Slik bruker du trenden.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Neon er definitivt tilbake, og butikkene bugner av bukser, topper, sko og tilbehør i en rekke klare signalfarger. Etter å ha sett høstens trender kan vi også trygt fastslå at fargene har kommet for å bli en sesong til, så invester i et plagg eller to om du elsker farger.

LES OGSÅ: Dette ønsker Stockholm-fashionista Jonna Bergh seg denne sesongen

Hollywood-kjendiser i alle aldre har for lengst omfavnet neonfargene, og de knalle innslagene er ofte å se både i gatebildet og på de røde løperne. Om du velger å gå for et helt antrekk i neon slik som Cameron Diaz eller i små innslag som Whitney Port, er opp til deg.

– Det går ikke an å ikke bli glad av neonfarger! Med knallfarget tilbehør kan du tilføre antrekket ditt det lille ekstra. Et smalt, neonfarget belte eller en neonfarget clutch kan være alt som trengs for å oppdatere looken din. Det fungerer ekstra godt til en minimalistisk stil, sier Sonia Huanca Vold, minMote ansvarlig.

Er du klar for opmmerksomhet kan du la neonfargene dominere antrekket ditt.

- Er du vågal nok, kan du kombinere flere neonfarger med hverandre. Velg gjerne samme farge i forskjellige neontoner, og bryt opp med én annen neonfarge.

Trenden er også synlig i gatebildet, og under de ulike moteukene som nylig har gått av stabelen var det flere jenter som sportet de knalle fargene i ulike varianter og kombinasjoner.

- En neonfarget kjole er ingen dum investering for våren og sommeren. Neonfarger er superfint til solbrun hud, så en neonfarget bikini bør også prøves ut, råder Sonia.

Vanessa Jackman

LES OGSÅ: Møt Skandinavias fremste moteillustratører

LES OGSÅ: Her er vårens it-vesker

Publisert:

Finn mer innhold om: