Madde og Kim Kardashian glamorøse på ball

Sveriges prinsesse Madeleine (29) strålte om kapp med amerikanske stjerner som Kim Kardashian (30) på ball i New York.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Gjestelisten var av det celebre slaget under veldedighetsballet Angel Ball To Benefit Gabrielle's Angel Foundation, på restauranten Cipriani's mandag kveld.

Og blant de flotteste var svenskeprinsessen, som poserte overraskende avslappet på den røde løperen, iført en lang hvit kjole med lag-på-lag-rysjer i chiffon, kombinert med et sort belte.

Storbyprinsessens kreasjon var dypt utringet, men Madde holdt antrekket tekkelig med en sort pelsbolero.

Det er uansett åpenbart at Madde blomstrer i sitt nye liv, hvor hun er del av storbyens sositetskretser.

Antrekket og gløden får toppscore hos kongeekspert Kjell Arne Totland.

- Prinsesse Madeleine har alltid vært en stor favoritt - og jeg har sjelden sett henne så strålende vakker som på helgens veldedighetsgalla «over there».

Det er helt tydelig at hun har det godt med seg selv for tiden og hun kler utrolig godt å være brunette.

Hun virker både mer raffinert og mer sofistikert enn før.

Den hvite kappekjolen med sort bånd under bysten har Madde også brukt som blondine, men med sort bolero blir den god som ny. Sweden ten points, skryter Totland.

Om Madde New York-baserte kjæreste, forretningsmannen Chris O'Neill var på plass vites ikke.

Se også:Madde blir jeansdesigner

BLONDINER PÅ VIFT: Ikke bare kjendiselite, men gladblondiner som Ivana Trump og svenske partymodellen Victoria Silvsted var blant gjestene. Victoria og Madde har flere felles kjente og slo garantert av en prat på festen. Foto: Bulls Av tilbehør valgte hun sorte pumps med åpen tå, slik at hun fikk vist fram nylakkerte, vampete negler i sort. I hånden hadde hun en sort clutchveske som matchet det kraftige armbåndet i samme farge. Madeleine hadde dessuten valgt moteriktige store og glitrende øredobber, som skinte gjennom det utslåtte håret med ekte Hollywood-krøller. Se også:Kardashian stjal showet på prisdryss Den nygifte reality-baben hadde lagt de åletrange kjolene på hylla til fordel for en stroppeløs og enkel kjole, som likevel viste fram formene hun er så kjent for. I ørene hadde også Kim enorme øredobber, mens håret var satt opp i en trendy fristyre i«bun shaper»-stilen.

Madde har holdt en lav profil siden hun flyttet til New York i kjølvannet av bruddet med forloveden Jonas Bergström, men nå er det liten tvil om at prinsessen er tilbake i rampelyset.

Tidligere i høst farget hun håret mørkere og så vakrere ut enn noensinne på jobb i Umeå. Hun hadde da et ungdommelig lyseblått armbånd med en smilende stjerne rundt håndleddet, et armbånd hun fortsatt hadde på seg på ballet.

Se også:Sjekk Mette-Marits kogelige comeback-stil

Publisert: