Rihannas hårforvandling koster flesk: Her ser du hvorfor

Rihanna er først og fremst kjent for sin musikk, men artistens hår har også fått mye oppmerksomhet. Her får du en oversikt over de mange, og ikke minst kostbare, hårforandringene.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Det er et velkjent faktum at Rihanna skifter hårsveiser oftere enn de fleste. Ifølge Daily Mail bruker hun over hundre tusen kroner på håret i uken. Mange har latt seg fascinere av Rihannas frisyrer, og det finnes til og med et eget nettsted dedikert til artistens hår.

Det er hårstylisten Ursula Stephen som står bak Rihannas mest oppsiktsvekkende frisyrer, blant annet den korte klippen på coveret av GQ, de myke bølgene på coveret av Vogue og det brusete, røde håret på coveret av Rolling Stone.

Da Rihanna slo gjennom i 2005 med «Pon De Replay» hadde hun et søtt og uskyldig uttrykk, noe som gjenspeilet seg både i hår og sminke.

I 2006 begynte hun å eksperimentere med både stritt og bølgete løshår, noe som ga henne en mye mer edgy look og la grunnlaget for hennes nåværende stil.

I 2007 slapp Rihanna albumet «Good Girl Gone Bad». Dette ble hennes store gjennombrudd, og det var også i denne perioden hun klippet håret kort.

Hun var innom bob-frisyren, både med og uten striper, før hun gikk mer drastisk til verks og barberte den ene siden.

I 2009 var Rihanna igjen aktuell med nytt album. Musikken var fengende og tekstene frekkere. Også i stilen ble artisten mer dristig.

I denne perioden fikk vi se en langt mer rocka utgave av den sexy artisten. Hun hadde alt fra kort, blondt hår til høy, sort sleik.

I både 2010 og 2011 kom stjernen med nye album. Hun prydet en rekke forsider og var avhengig av forandringer for å holde seg aktuell. Vi fikk se alt: rødt i ulike lengder, brune krøller og blondt, kort hår - det var ikke grenser!

Publisert: