Nyheter

Elle utsetter motefest på ubestemt tid

PÅ FEST: Lars Kristian Eriksen og Caroline Berg Eriksen var på Elles årlige sommerfest i 2017. Nå blir magasinets nye galla utsatt på ubestemt tid. Foto: Anniken Aaronsen/VG

Motemagasinet Elle skulle arrangere eksklusiv galla om to uker. Nå er festen avlyst: - Utsatt på ubestemt tid, sier sjefredaktøren. 

 • Elise Alexandra Gulbrandsen
 • Thea Roll Rakeng
Publisert:

I september ble det kjent at motemagasinet Elle skulle arrangere sin egen galla i Oslo, slik som nabolandene Sverige og Danmark har gjort i en årrekke. Datoen ble satt til 5. desember, og det var ventet at skulle være en eksklusiv feiring og prisutdeling for den norske motebransjen og kjendiseliten.
Nå er festen avlyst kun to uker før den skulle holdes, det skriver nettstedet Melk & Honning.

INFLUENCERE: Darja Barannik ( t.v) og Tine Andrea på Elle-sommerfesten i 2017. Foto: Anniken Aronsen/VG

Til MinMote bekrefter sjefredaktør Petra Middelthon at festen ikke vil finne sted som planlagt, 5. desember. Hun sier at gallaen er utsatt på ubestemt tid, men at arrangementet vil gjennomføres i 2020. Hun vil ikke gå inn på datoen for festen.

– Vi har valgt å flytte oppstarten av Elle-gallaen i Oslo til 2020, da en av våre store internasjonale samarbeidspartnere har endret sine planer. Vi får derfor dessverre ikke gjennomført gallaen i desember, som planlagt. I 2019 har vi hatt et stort fokus på eventer, sier sjefredaktør Petra Middelthon til MinMote og trekker frem bruncher og teknologi-eventer i magasinets regi.

GAMLEDAGER: Tone Damli stilte på Elle-fest da magsinet feiret sitt 10-årsjubileum i 2007 på Nobels Fredssenter i Oslo. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX .

Gallaen har lang tradisjon som en viktig og kjendistung prisutdeling i Sverige, og har holdt koken helt siden 1997. Den har også blitt arrangert i Danmark siden 2014. I Norge har Elle holdt seg til å arrangere en stor sommerfest som ofte har bydd på spenstige antrekk på den røde løperen.

Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Isabella Löwengrip: Flytter til hemmelig adresse

 2. KJENDIS

  MinStil: Elen Kristvik

 3. MOTE

  Thea Gudmundsen kritiserer Sophie Elise for H&M-samarbeid: – Veldig dobbeltmoralsk

Relaterte artikler

NYHETER

Samlet moteeliten i Oslo: – Føles så fantastisk

KJENDIS

MinStil: Kine B. Hartz

NYHETER

Met-gallaen: Se stjernenes wow-antrekk

KJENDIS

Mette-Marits beste moteøyeblikk det siste tiåret

NYHETER

Stjernefotograf Terry O'Neill (81) er død

NYHETER

Colombiansk kjendisfavoritt samarbeider med H&M

NYHETER

Selena Gomez stjal showet iført Versace