Rihanna hylles for antrekket på Met-gallaen

KLINTE TIL: Rihanna sparte ikk epå noe da hun dukket opp på Met-gallaen i denne kreasjonen. Foto: Getty Images

Rihanna roses opp i skyene for sin tolkning av temaet «Rei Kawakubo/Comme des Garçons» på årets Met-galla. 

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Natt til 2. mai gikk det kjendistunge arrangementet av stabelen, og mens Kendall Jenner stilte i en undertøyslignende kjole og Jennifer Lopez ble sammenlignet med «Frost»-Elsa, var det én som fikk ekstra mye ros for påkledningen: Rihanna.

NYHETER

Kendall Jenner kveldens frekkeste - se kjolene fra Met-gallaen her

NYHETER

Se resten av kjolene i denne saken!

Met-gallaen, som er knyttet til en prestisjetung utstilling på The Costume Institute, har alltid et tema - men begrenser seg sjeldent til én spesiell designer. I år var et unntak, da det var ikoniske Rei Kawakub, designeren bak Comme des Garçons, som skulle hylles.

Les også: SERENA WILLIAMS VISTE FRAM BABYMAGEN

- Kveldens vinner

Og mens mange av stjernene kledde seg i favorittdesignere som Valentino, Versace og Tommy Hilfiger, trykket Rihanna temaet virkelig til sitt bryst ved å dukke opp i nettopp Comme des Garçons fra topp til tå:

GLØDENDE: Rihanna matchet kjolen med sminke i rosa- og lilla toner. Legg også merke til de frekke skoene! Foto: AFP

Kjolen besto av hundrevis av fargerike stoffbiter satt sammen til et aldri så lite mesterverk. Og Vanity Fair var kjapt ute med å kalle artisten kveldens store vinner.

«Hun var kveldens tema», skriver magasinet.

Glamour kaller henne også kveldens soleklare vinner, og hyller kjolen fra merkets høst 2016-kolleksjon. Ikke overraskende er Rihanna også på Vogues liste over kveldens best kledde.

Twitter-ros

Også et enkelt søk på Twitter viser at både bransjen og andre seere av Met-gallaen lot seg begeistre av den spesielle looken. Der flommer det nemlig over av lovord, som disse:

Ingen nybegynner

Dog sier det seg kanskje selv: Dette er langt fra første gangen Rihanna spankulerer på den røde løperen på Met-gallaen, heller ikke i en av kveldens mest omtalte kreasjoner.

Den moteglade artisten har flere ganger både overrasket og sjokkert ved å dukke opp i overdådige kjoler - til både hyllest og slakt. I 2011 gikk hun for eksempel for en usedvanlig avslørende kjole fra Stella McCartney, mens hun i 2015 kledde seg som en eventyrdronning (dog til blandet motagelse) i en gul kjole fra Guo Pei.

MYE OPPMERKSOMHET: Det var ikke alle som likte Rihannas kjole fra Guo Pei i 2015, men at den skapte overskrifter i motebransjen, er vanskelig å benekte. Foto: AFP

Se video fra Met-gallaen her:

Publisert: