Kris Jenner forsvarer Kylies milliardær-tittel

MOR, MANAGER OG DATTER: Kris Jenner følger nøye med da datteren Kylie Jenner blir intervjuet. Foto: AP.

Kris Jenner (63) mener det er datteren Kylie (21) som har lært Kardashian-klanen hvordan de skal tjene penger.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Da økonomimagasinet Forbes gikk ut med at Kylie Jenner var verdens yngste selvskapte dollarmilliardær gikk det ikke ubemerket hen.

Mange kritiserte 21-åringen, og mente hun hadde skapt formuen sin kun på grunn av etternavnet og familien.

Kritikken gikk så langt at Kylie Jenner selv valgte å gå ut med at hun ikke har skapt formuen helt på egen hånd, og at hun har hatt mye hjelp og en stor plattform selv om hun har tjent pengene selv.

Les også: Se Kylie Jenners ekstreme stilforvandling

Men i et nytt intervju med CBS sier Kylie Jenners mor og manager, Kris Jenner, at det er datteren som skal ha æren.

– Jeg syns hun er selvskapt, sier hun og legger til:
– Man kan si mye om hvordan ting har skjedd for jentene mine, men det krever mye jobb å gjøre det de gjør, sier hun om døtrene.

Kylie Jenner har med god hjelp grunnlagt sminkemerket Kylie Cosmetics som hun eier 100 prosent, og det er nettopp sminkemerket som skal ha mye av æren for den voldsomme formuen.

– Pengene hun har tjent er hennes egne. Hun la ned blod, svette og tårer for dette. Det var hennes idé. Det hun gjorde var fantastisk. Hun viste resten av oss hvordan man skal gjøre det, sier Jenner.

SMINKE

Kjendiser elsker den nye manikyr-trenden

I intervjuet kommer det også frem at Kris Jenner får ti prosent av det døtrene tjener som manager, og at hun har vareregistrert uttrykket «momager», altså mamma og manager. Det betyr penger i kassa for Kris, ettersom Kardashian/Jenner-klanen kan tjene over 8 millioner på en sponset Instagram-post.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.