Astrid S blir badetøy-designer

NY DESIGNER: Astrid S kan titulere seg selv som både artist og designer fra nå av. Hun er nemlig klar med sitt helt eget badetøysmerke.

Artisten forteller at hun kjenner på nervøsitet hver gang hun skal kle seg i badetøy. Nå slipper hun sitt helt eget merke.

Malin Gaden
Publisert:

Astrid Smeplass har gjort seg bemerket i både inn- og utland med låter som «Hurts So Good», «I Don’t Know Why» og «It’s OK If You Forget Me».

Hun er også en du kan regne med på den røde løperen, og serverer stadig vekk de kuleste antrekkene.

KJENDIS

Slik fikk Astrid S den nye stjernestilen

Nå har popstjernen lansert noe i en helt annen retning. Hun er nemlig aktuell med sitt helt eget badetøy! Artisten skriver på Instagram at hun blir nervøs hver sommer når hun skal ta på badetøy eller kjøpe det.

– Jeg tror mange kan kjenne på å grue seg til badesesongen og det å gå lettkledd. For meg kommer det av det enorme kroppspresset, og en moteindustri hvor forskjellige kropper og fasonger er underrepresentert. Jeg har også savnet å se flere merker med bærekraft i fokus, sier hun til MinMote.

Videre forteller stjernen at hun startet å jobbe sammen med Eco Concepts for et par år siden. De jobber også blant annet sammen med det norske merket Envelope1976.

Smeplass ønsket å lage badetøy og klær som gjorde at hun gledet seg til å dra på stranden.

– Vi har et mål om å bidra til en mer transparent, inkluderende og bærekraftig bransje. Jeg er veldig stolt over å være en del av en gjeng med unge kvinnelige gründere som tør å satse. Det er så kult!

Resultatet ble Astrid S’ egne badetøysmerke Swim Club.

– Jeg håper vi har klart å lage noe som faller i smak. At man gleder seg til å dra på stranden og føler seg fin! Jeg gleder meg også til å bruke badedraktene med et par jeans på byen. Så slipper jeg å dra hjem og skifte!

EN DRØM: Artisten har ønsket å lage badetøy i flere år.

Psst: Har du fått med deg at rapperen French Montana slapp en låt svært lik Astrid S sin? Se hva den norske stjernen hadde å si om det hele her:

Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: