Gravid-antrekkene vekker oppsikt

STILSIKKER: De siste ukene har Rihanna servert den ene lekre gravid-looken etter den andre. Disse ni månedene blir nok litt av et moteshow.

Rihanna venter sitt første barn og setter fyr på nettet med sine rålekre looks.

Malin Gaden
Publisert:

Bildene av Rihanna (34) som viste frem sin voksende babymage i vintage Chanel tok like mye av som da Beyoncé poserte i slør og blomster.

Siden de første bildene ble sluppet, har «RiRi» vist oss noen av de villeste gravid-antrekkene vi noen gang har sett.

For det er jo slik at det finnes egne plagg for gravide, men det ser ut til at Rihanna har gitt blaffen i dem. Og selv om man absolutt ikke trenger å ty til alle mulige gravidplagg, eller gi helt slipp på egen stil, er det ikke ofte man ser slike looks som Rihanna har servert den siste tiden.

KLEDD I GUCCI: I slutten av februar tok Rihanna turen til Milano for å delta på Gucci-visningen. Selvfølgelig var hun også kledd i merkets gøyale design fra topp til tå.

Overskrifter som «Rihannas gravid-antrekk er en feiring av kroppspositivitet og individualitet» og «Den rene gleden Rihannas gravid-stil gir» er blant det som florerer i mediene.

Vogue, ELLE og Harper’s Bazaar har alle omtalt hennes kule looks. Sistnevnte magasin mener artisten underviser oss i hvordan man prøver ut forskjellige antrekk mens gravid.

Stilen hennes har også vakt oppsikt blant hennes 122 millioner Instagram-følgere. Det renner inn med kommentarer under bildene hun legger ut. De hyller stilen Rihanna har vist den siste tiden.

«Bare du kan gjøre dette», «Dronningen av alt», «Helt perfekt» og «Vis frem den magen! Du ser helt fantastisk ut», er blant kommentarene som er lagt igjen under bildene hennes.

MOTESHOW: Den siste tiden har Rihanna blant annet deltatt på moteuken i Milano, og der viste hun frem det ene iøynefallende antrekket etter det andre.
SNART FORELDRE: Både Rihanna og kjæresten A$AP Rocky er interesserte i mote. Her er artistene kledd i et helsvart antrekk og en ferskenfarget look.

I et intervju med ET forteller hun at hun ønsker å ha det gøy disse ni månedene hun er gravid.

– Ni måneder er lenge, så du må prøve å nyte det. Mote er en av mine favorittgreier, sier artisten og legger til at hun vil være med på redefinere hva gravid-mote er.

GJENNOMSIKTIG: Plagg som er gjennomsiktige er blant årets store trender, og Rihanna har selvfølgelig omfavnet det. Her er hun på vei inn på Dior-visning.

Hun får også spørsmål fra Extra om hennes mote- og skjønnhetsunivers Fenty kommer til å utvides med Fenty Baby.

– Det hadde vært en drøm. Hvem vet? Det er det åpenbare neste steget, men jeg har ikke begynt å jobbe med noe, sier stjernen.

På spørsmål om hun skal designe gravid-klær har det vordende moren følgende å si:

– Bare bruk det som passer deg.

VEKKER OPPSIKT: Helt siden det ble kjent at Rihanna er gravid, har hun gitt oss noen looks vi ikke glemmer med det første.
KJENDIS

Se Rihannas stilutvikling: Fra dristig til designer

HUDPLEIE

Rihanna utvider i Norge

Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: