Madonnas datter Lourdes vakte oppsikt i frekt moteshow

MODELL: Den 23 år gamle datteren til Madonna jobber som modell. Her fra et motearrangement i New York i fjor. Foto: Evan Agostini/Invision/AP
MODELL: Den 23 år gamle datteren til Madonna jobber som modell. Her fra et motearrangement i New York i fjor. Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Lourdes Leon (23) overrasket på moteshowet til Desigual under Miami Art Basel.

Det spanske klesmerket Desigual arrangerte nylig et kunstnerisk show under kunstmessen i Miami som mildt sagt vakte oppsikt i helgen.

Popstjernen Madonnas eldste datter Lourdes Leon var blant modellene som var handket inn for å gå for det spanske merket, men det var ikke en vanlig modelljobb hvor modellene skulle gå etter hverandre på rekke slik vi er vant til å se det.

Underveis i moteshowet kledde modellene av hverandre klærne til de stod i hudfargede truser og små lapper som dekket til brystvortene. De kysset og tok på hverandre, og til slutt samlet alle modellene seg i en klynge, som skulle forestille en orgie, skriver en rekke nettsteder som Page Six, Independent og People.

A post shared by P E T E R D A V I S (@peterdavisnyc)

Du kan se hele showet på Desiguals Instagram.

Showet hadde fått tittelen «Love Different» og ifølge klesmerket selv skulle de vise «kjærlighet til mangfoldighet, multikulturalisme og forskjeller».

untitled link

Lourdes er ikke fremmed for modellyrket, og hun har blant annet frontet it-samarbeidet mellom Supreme og Jean Paul Gaultier.

LIKE: Madonna sammen med Lourdes Leon i 2010. Foto: Evan Agostin/AP
LIKE: Madonna sammen med Lourdes Leon i 2010. Foto: Evan Agostin/AP

Hun har tidligere også overrasket på catwalken med ubarberte legger på visningen til Gypsy Sport under moteuken i New York.

Lourdes Leon er Madonnas eldste barn, og i mai fortalte seksbarnsmoren at hun er misunnelig på datterens talent.

– Hun er sykt talentfull. Jeg er grønn av misunnelse fordi hun er fantastisk i alt hun gjør – hun er en fantastisk danser, hun er en bra skuespiller og hun spiller veldig vakkert på piano, sa Madonna i et intervju med britiske Vogue tidligere i år.

Hvordan var din opplevelse i dag?