Kate stjal showet på premierefest

ELEGANT: Hertuginne Kate strålte på den røde løperen i en svart og hvit off shoulder-kjole fra Roland Mouret.
ELEGANT: Hertuginne Kate strålte på den røde løperen i en svart og hvit off shoulder-kjole fra Roland Mouret.Ian West / Pa Photos

Hertugparet av Cambridge oste av eleganse på Top Gun-premiere.

Tom Cruise (59) er tilbake med nok en Top Gun-film, «Top Gun: Maverick», men det var hertuginne Kate (40) og prins William (39) som fikk all oppmerksomhet på den røde løperen i London.

Kanskje ikke så rart når Storbritannias fremtidige konge og dronning møter opp på filmpremiere. Paret oste av eleganse og glamour idet de ankom den røde løperen.

KLAR FOR FEST: Hertugparet av Cambridge valgte matchende antrekk til filmpremiere i London.
KLAR FOR FEST: Hertugparet av Cambridge valgte matchende antrekk til filmpremiere i London.Neil Mockford / FilmMagic

Hertuginnen og prinsen matchet hverandre i svarte og hvite antrekk. Kates Roland Mouret-kjole var av off shoulder-varianten, hvor det hvite partiet på overdelen sto i kontrast til resten av den lange, svarte kjolen.

Antrekket ble toppet med svarte, høye pumps og en liten clutch. Håret var rett og trukket bak ørene slik at de stjerneformede diamantøredobbene fikk skinne.

Williams Alexander McQueen-smoking sto i stil til hertuginnens kjole, og han satte prikken over i-en på antrekket med loafers. Ifølge Express var det brodert to fly på skoene, noe som var passende i og med at det var nettopp en ny Top Gun-film de skulle se denne kvelden.

GLITRET: Øredobbene til hertuginnen er formet som stjerner, og er i tillegg dekket av diamanter.
GLITRET: Øredobbene til hertuginnen er formet som stjerner, og er i tillegg dekket av diamanter.TOLGA AKMEN / EPA

Medier verden over har lagt spesielt merke til hertuginnens antrekk etter premieren i London. Harper’s Bazaar sier hun er symbolet på eleganse, mens Hello Magazine mener Kate hadde et stort rød løper-øyeblikk denne kvelden.

Instagram skriver hertugparet at det var «fantastisk å bli med Tom Cruise, Top Gun-produksjonen og fansen på premieren.»

STORE STJERNER: Tom Cruise (t.h.) ga hertuginnen en hjelpende hånd opp trappen på den røde løperen. Her kan du også se Kates forlovelsesring som hun fikk av prins William i 2010.
STORE STJERNER: Tom Cruise (t.h.) ga hertuginnen en hjelpende hånd opp trappen på den røde løperen. Her kan du også se Kates forlovelsesring som hun fikk av prins William i 2010.POOL / Reuters
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Hvordan var din opplevelse i dag?