Jonah Hill med legendarisk verdensrom-look

MATCHY MATCHY: Jonah Hill og kjæresten Sarah Brady på rød løper i matchende dresser.

«Space twinning is winning»! Jonah Hill og kjæresten Sarah Brady lot seg inspirere av verdensrommet til filmpremiere.

Publisert:

Ved første øyekast var det Jennifer Lawrence (31) som stjal showet på «Don’t Look Up»-løperen, kledd i en nydelig gullkjole fra Dior og med struttende babymage.

Men ved nærmere ettersyn kan vi ikke unngå å nevne Jonah Hill (37) og kjæresten Sarah Brady (25), som kom kledd i matchende mintblå dresser fra Gucci. På føttene hadde de loafers i paisley-mønstret sateng.

Motemagasinet Vogue lar seg også imponere, og mener han så «absolutt fantastisk» ut:

– Jeg elsker Jonah Hills avslørende look.

DRESS OG BARIS: Jonah Hill viste frem en stor tatovering av et skip på brystet under dressen.

«Glamorøse rom-tvillinger»

Det er tydelig at skuespilleren har tatt ekstra tak i stilen sin om dagen – og til og med videreført den til kjæresten. Som han selv skriver på Instagram: «Takk til fantastiske @ezrawoodsofficial for at du kom tilbake fra pensjonisttilværelsen for å style oss som glamorøse rom-tvillinger.»

En fiffig måte å beskrive de matchende antrekkene på, men kanskje var det ikke tilfeldig at Hill valgte nettopp disse ordene? Filmen «Don’t Look up» handler nemlig om astronomistudenten Kate Dibiasky (Lawrence) og læreren hennes, dr. Randall Mindy (DiCaprio), som oppdager at en komet er på kollisjonskurs med jordkloden. Problemet er at ingen andre ser ut til å innse alvoret.

Med andre ord: Antrekk som skrek glamorøse rom-tvillinger var på sin plass denne premierekvelden.

STJERNECASTING: Det er ikke hvem som helst som er å se i den nye filmen. I «Don’t Look Up» finner vi nemlig flere store stjerner. Fra venstre: Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jonah Hill og regissør Adam McKay.
INSPIRERT: Jonah Hill og Sarah Brady hadde visstnok latt seg inspirere av verdensrommet før filmpremieren. «Glamorøse rom-tvillinger» var nemlig det Hill kalte antrekkene til seg selv og kjæresten på Instagram.

Det er langt fra første gang Jonah Hill imponerer med stilen. Han har blitt en slags kulthelt blant moteinteresserte på internett, og har attpåtil fått en egen dag oppkalt etter seg.

Publisert:

Finn mer innhold om: