Rihanna i norsk bikinidesign: – Dette er helt enormt!

Artisten Rihanna (24) ferierer for tiden i Italia iført norsk design. Nå jubler det norske bikinimerket.

– Dette er helt enormt for oss. At en så stor artist og et så stort stilikon velger å bruke våre produkter, er en fantastisk respons å få. Det blir veldig spennende å se hva dette vil føre med seg. Bildene sprer seg jo i verdenspressen nå, sier daglig leder i Porto Br, Kjetil Torper, til minMote.

Rihanna er for tiden på ferie i Sardinia, og i går la hun og venninnene ut flere bikinibilder på Twitter og bildedelingstjenesten Instagram.

På samtlige bilder er artisten iført en grønn bikini fra det norske merket.

– Jeg ble tipset av noen venner som hadde sett bildene og kjent igjen bikiniene, forteller Torper.

LES MER: – Rihanna er den mest sexy artisten som finnes akkurat nå

Da Rihanna holdt konsert i Oslo tidligere i sommer ble hun overøst av gaver fra norske designere. Porto Br hadde ingen ambisjoner om å havne på det ettertraktede gavebordet, men bikiniene deres endte likevel opp med å bli en av artistens favoritter fra Oslo-oppholdet.

Dagen før konserten holdt merket et bikinishow i forbindelse med Miss World Norge. Etter visningen ble de kontaktet av et par representanter for Rihannas konsert.

– De ville gjerne ha noen av bikiniene - de var overbevist om at de ville falle i smak hos artisten.

Og det gjorde de. Dagen etter konserten fikk Torper tilbakemelding om at Rihanna elsket bikiniene og at de var blant tingene hun hadde valgt å pakke med seg i kofferten.

– Hun kunne jo ikke ta med seg alt hun fikk, og vi ble veldig glade da vi hørte at hun ville beholde bikiniene. Vi kunne nesten ikke tro det var sant.

Torper fikk med seg at Rihanna twitret om pinsetten hun fikk fra den norske øyenbryndesigneren Fred Hamelten, men turte likevel ikke å håpe på at artisten ville gjør noe lignende med bikiniene.

– Vi snakket om at det kanskje kunne skje med oss også, men det var bare en fjern drøm, forteller Torper.

LES MER: Omstridt blogger blir bikinimodell: – Jeg får kritikk uansett hva jeg gjør

LES MER: Paris Hilton elsker norsk design - sikret seg 30 Cecilie Melli-kjoler

LES MER: Justin Bieber i norsk design: – Det er ganske sykt!

Hvordan var din opplevelse i dag?