«Blondinbella» til minMote: - Elsker å kle meg som gravid

Da magen til den svenske bloggdronningen Isabella «Blondinbella» Löwengrip (22) begynte å vokse, handlet hun umiddelbart inn en haug med mammakjoler.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

I slutten av april røpet Löwengrip for sine flere hundre tusen ukentlige lesere at hun og forloveden Odd Spångberg venter sitt første barn, og viste samtidig fram en kul på magen under en stram, hvit kjole. De siste ukene har hun vist fram det ene mamma-antrekket etter det andre på bloggen, enten det er sofistikerte kjoler eller behagelige jeans.

- Jeg synes bare det er kult å kle meg nå som magen har kommet, for jeg føler meg så himla fin! Det er jo babyen vår som er der inne, så jeg tenker at jeg heller vil framheve magen i stedet for å skjule den, sier Löwengrip, som nå snart er 17 uker på vei, til minMote.

21-åringen møter minMote etter å ha gjort sitt første norske TV-intervju på TV 2s «Ettermiddagen».

Nesten 800.000 lesere klikker seg ukentlig inn på bloggen Isabella startet som 14-åring, rundt en tidel av dem er norske.

For anledningen har hun på seg en marineblå kjole med belte like over magen og sorte pumps. Det blonde håret er krøllet i store Hollywood-lokker, og øynene framhevet med mørk øyenskygge.

- Ryggen min vil vel egentlig ikke at jeg skal gå i høye hæler, men jeg klarer meg ikke helt uten. I stedet har jeg et par flate ballerinasko med meg overalt i vesken, ler Isabella, som har termin i november.

Allerede etter 11 uker begynte magen til Löwengrip å synes. Først ble hun overrasket, deretter gikk det over i glede over å kunne shoppe nye kjoler til sin nye fasong.

- Jeg har gått helt bananas med shoppingen, og handlet inn en hel haug med nye kjoler. Her om dagen tok jeg ut alle kjolene som ikke lenger passer og erstattet dem med mammakjoler. Det var så morsomt, sier Löwengrip.

Mote og skjønnhet utgjør en stor del av bloggen, enten det gjelder nye designerkjoler eller favorittleppestiften fra YSL. Bloggen har dessuten vokst til å bli et helt forretningsimperium: Löwengrip har blant annet hatt sitt eget klesmerke, i tillegg til at hun nylig fikk ut en egendesig et smykkekolleksjon i butikkene. Isabella har også markert seg i debatten og kroppsideal, blant annet ved å stille naken på forsiden av sitt eget magasin for å fremme kampanjen «Size Me».

Nå foretrekker hun å kle seg i florlette kjoler med et smalt belte over magen, eller helt kroppsnære kjoler som viser fram fasongen hennes.

- Jeg kan forstå at det er mange som synes det er vanskelig å se kroppen forandre seg, men jeg har lært meg å elske kroppen min uansett. Derfor er jeg helt komfortabel med at magen blir større og større, smiler bloggeren, som lar seg inspirere av gravide hertuginne Kates stil.

- Hun kler seg klassisk og feminint, med søte kjoler og kåper. Hun har virkelig klart å beholde stilen hele veien, sier Isabella.

Én kjole hun er spesielt opptatt av om dagen, er den hvite brudekjolen hun skal gifte seg i. Isabella har nemlig fremskyndet bryllupet sitt fra februar 2014 til august i år, så hun og Odd skal rekke å gifte seg før de blir foreldre.

Etter en intensiv brudekjolejakt har hun landet på å få en spesialsydd kjole med empireliv og blondedetaljer. Bryllupet holdes i Stockholm med femti gjester.

- Det har vært veldig spennende å se etter kjole, men samtidig forandrer jo kroppen seg konstant! Så vi har helt enkelt laget en skisse og begynt på syjobben, så må kjolen rett og slett gjøres ferdig rett før bryllupet.

Publisert: