Nyheter

Få oppskriften på Taylor Swifts sexy «smokey eyes»

Taylor Swifts (23) plettfrie hud og mystiske blikk kan kopieres med enkle grep. Her er sminkeekspertens oppskrift.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Swift ble utropt til kveldens best kledde da People’s Choice Awards gikk av stabelen tidligere i år. Country-prinsessen ankom den røde løperen i en gulvlang kreasjon fra Ralph Lauren, turkise øredobber og forførende sminke. Makeupartist og minMotes skjønnhetsekspert Ingrid Bruvik forklarer her enkelt hvordan du kan kopiere Swifts sminke.

– Taylor får virkelig frem sine stålblå øyne men denne brunsotede looken. Dramatisk, men sofistikert. Trikset er å kombinere kontrastfargene brunt og blått. Dette er en look som passer like godt sommer som vinter, sier Bruvik.

Slik gjør du:

1. Start med å dekke ujevnheter og røde partier med en concealer som er helt lik din hudtone. Legg deretter en flytende foundation der det trengs. Jobb den godt inn med børste eller svamp helt til alle overganger mellom hals og ansikt er borte.

2. Legg et tynt lag med solpudder fra kinnet og oppover mot tinningen. Bruk en stor kost og dus godt ut.

3. Fyll inn øyenbrynene med en blyant eller øyenbrynskygge. La det se naturlig ut og legg heller flere lag enn ett hardt. Form brynene på plass med øyenbrynsgelé. Legg så en primer over hele øyemlokket. Den gjør at øyenskyggen ikke striper og sitter godt.

LES OGSÅ: Overrasket med «lesbiske» bruder

4. Legg så et lag med skygge over hele lokket. Start forsiktig og bygg på til du har ønsket styrkegrad. Form skyggen etter dine øyne med fokus på øyets ytterkant. Legg deretter samme bruntone under øyet. Blend godt ut med en ren kost. Unngå harde overganger.

5. Sett på løsvipper. Legg en tynn våtliner langs vippekanten. Følg opp med en brun kajal på våtkanten i samme farge som øyenskyggen. Avslutt med maskara på vippene - både oppe og nede.

6. Hold munnen nøytral med en naturlig leppestift med litt skimmer. Legg den på med en pensel i flere lag. Dropp glitter, gloss og lipliner. Bruk en lys highlighter på amorbuen for en lett skimmereffekt.

LES OGSÅ: – Det ser ut som en parykk

LES OGSÅ: Sesongens mest trendy tilbehør er «usynlig»

LES OGSÅ: Trendrapport: Svart og hvitt

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Stil
  2. Sminke
  3. Taylor Swift
  4. Skjønnhetspleie

Relaterte artikler

NYHETER

Fire nyttårslooks du vil elske

SMINKE

«Berry lips» og metalliske øyne: Få Marchesas fest-look

SMINKE

Røde lepper og «smokey eyes»: Smink deg som Taylor Swift

NYHETER

Sjekk Mette-Marits sexy sminke - slik stjeler du looken

NYHETER

Slik legger du Jessica Albas sexy vårsminke

SKJØNNHET

«Smokey eyes» steg for steg: Julens mest edgy look

NYHETER

Sminken og håret fra Oscar - slik gjør du det hjemme