Sjekk Rihannas vågale Paris-antrekk

EKSKLUSIV DESIGN: Rihanna har lenge vist at hun elsker å eksperimentere på med klær og mote. Under moteuken i Paris viste hun seg i en rekke iøynefallende designantrekk. Foto. NTB Scanpix/ Getty Images

Rihanna (26) er uredd når det kommer til å sette sammen eksklusive designantrekk. Under moteuken i Paris viste hun seg i en rekke oppsiktsvekkende kreasjoner - noen mer vågale enn andre.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Under moteuken i Paris har Rihanna vært til stede på en rekke moteshow. Jean Paul Gaultier, Givenchy, Stella McCartney, Lanvin og Dior fikk alle besøk av den stilsikre pop-prinsessen, og som vanlig ankom hun den røde løperen iført oppsiktsvekkende design.

Se bilder av stjernens antrekk lenger nede i saken!

Da hun ankom Diors motesvisning, var hun iført Dior fra topp til tå. Hun kombinerte en utringet, lårkort kjole, hofteholdere og knallrød fuskepels med en av sesongens store trender - perlesmykker. Her finner du oppskrift på hvordan du lager sesongens heteste perleøredobber selv.

Også til Jean Paul Gaultiers visning satset stjernen på avslørende design. Iført gjennomsiktige blonder, hansker, pelskrage og plommefarget leppestift fikk hun fotografene til å gå av skaftet.

Krever kredibilitet

Moteviter Ida Eritsland var også tilstede under moteuken i Paris. Hun forteller at det ikke er uvanlig at celebre personligheter blir invitert til motevisningene. Det er en vinn vinn-situasjon for både designer og kjendis.

- De er her for å bli sett, og moteuken i Paris er en god setting for attraktive pressebilder, sier Eritsland, og legger til at en invitasjon fra et motehus henger høyt:

- Det krever litt kredibilitet for å bli utvalgt som gjest og representant for de beste motehusene.

MOTELØVE: Under moteuken i London høsten 2012 ble Rihanna hyppig avbildet på vei til og fra hotellet. Foto: Bulls

Eritsland synes Rihanna er en av kjendisene med mest gjennomført og interessant stil.

- Det er ikke så rart. Hun har Mel Ottenberg som stylist og moteredaktør for mote og kunst-magasinet 032c. Stylisten vet å skape uttrykk som engasjerer, sier hun.

Trendsetter

Rihanna er kjent for å kombinere eksklusiv design med gatemote. Antrekket hun hadde på seg i forbindelse med Givenchy er et godt eksempel. Der kombinerte hun lekent cap, dress og slør.

- Siden Rihanna - som kanskje er en av verdens største artister - velger å engasjere seg og jobbe med noen av de mest toneangivende motehusene blir hun en trendsetter. Hun er også litt alternativ innenfor motefeltet. Sånn sett blir hun en sterk representant for samtidskulturen som helhet, sier Eritsland.

SEXY RØDTOPP: Rihanna valgte en lang kardigan – og ikke så mye annet – til Chanel-visningen i Paris juli 2013. I hånden hadde hun en av motehusets råeksklusive vesker i matchende kremhvitt. Foto: NTB Scanpix

Skapt blest tidligere

Det er ikke bare på privaten av Rihanna viser seg i rådyr designluksus. Også på scenen har hun flere ganger vist seg i oppsiktsvekkende kreasjoner. På hennes siste turné var flere av antrekkene signert det franske motehuset Givenchy.

Under moteuken i London i 2012 ble artisten hyppig fotografert på trappene på vei til og fra hotellet hun bodde på iført både dristige og utfordrende antrekk. Under moteuken i New York i fjor høst glimtet hun også til med en ny hårsveis, som fikk slakt fra flere hold.

Se artistens antrekk fra moteuken i Paris:

MASKULIN: Til Lanvins visning kombinerte Rihanna en grå tulipanformet jakke med hatt og herresko. Mest oppsiktsvekkende var frontpartiet som var dekket av pels. Foto: Getty Images
DRAMATISK: Da Rihanna ankom Givenchys visning, var hun iført en blazer fra Givenchy. Hun kombinerte den med løse bukser, sneakers og cap med slør. Foto: Getty Images
FEMININ: Til Stella McCartneys visning valgte Rihanna et gjennomført antrekk der ulike nyanser av grønt dominerte. Hun toppet antrekket med oransje briller. Antrekket var signert McCartney. Foto: Getty Images
HAUTE SNEAKERS: Rihanna gikk kledd i et syrinfarget antrekk fra Chanels haute couture-visning tidligere i år da hun satt på første rad under Chanels høstvisning mandag denne uken. Foto: Reuters
Publisert:

Finn mer innhold om: