Ukens Insta-trend: Verdens råeste oldemor (87)

87 år gamle Helen Van Winkle henger med Miley Cyrus og Nicole Richie og har 1,5 millionen følgere på Instagram. Hun er antageligvis verdens kuleste oldemor – og tar internett fullstendig med storm.

Insta-oldemor

Helen Van Winkle «Baddie Winkle». Foto: Getty Images

Insta-oldemor

Helen Van Winkle «Baddie Winkle». Foto: Getty Images

Til Refinery 29 forteller 87-åringen at hun begynte å kle seg mer eventyrlystent etter at ektemannen og sønnen døde.

– Du vet aldri hva som kan komme til å skje med deg. Lenge klandret jeg Gud. Jeg gråt hele tiden fordi jeg ikke kunne forsone meg med det, så da lagde jeg karakteren Baddie Winkle, sier hun til nettstedet og forklarer at karakteren har brakt familien nærmere hverandre.

Nå vil 87-åringen være en rollemodell for gamle mennesker.

– Du lever bare én gang, så ha det moro!

Hver uke gir MinMote deg «ukens Insta-trend». Sjekk også ut disse trendene: Barberte øyenbryn, Bobleneglene, klovnesminke og #thepowerofmakeup.

Backstage med Miley

Under denne ukens MTV Video Music Awards glitret 87-åringen om kapp med superstjernene på rød løper. Hun var for anledningen kledd opp i rosa fuskepels, en crazy paljettkjole og sneakers i sølv.

Før showet hang den kule oldemoren backstage sammen med ingen ringere enn Miley Cyrus, som ledet den kjendisspekkede prisutdelingen. Cyrus delte flere bilder og filmer fra backstageområdet og claimet blant annet at #baddiestolemylook.

untitled link

«Internetts mest fascinerende person»

I sommer kåret magasinet Cosmopolitan Winkle til «Internetts mest fascinerende person» og tidligere i år frontet 87-åringen en kampanje for det amerikanske klesmerket Dimepiece. Kampanjen skulle bevise at du aldri er for gammel til å være «the baddest bich in the room» - noe bildene helt klart beviser.

Oldebarnet opprettet Insta-kontoen

Det er Winkles oldebarn, Kennedy, som skal krediteres for 87-åringens internett-suksess. Det var nemlig hennes idé å opprette en Instagram-konto for å vise frem hennes fargerike og sprø antrekk. Instagram-kontoen har hun hatt i litt over ett år – og det tok ikke lang tid før Winkle ble en sensasjon.

Selv om Winkle stort sett deler bilder av seg selv i fargesprakende og utradisjonelle oldemor-antrekk, hender det også at hun går i enkle blomstrete kjoler, slik som alle andre oldemødre.

MinMote.no - Norges største moteside

Se flere bilder av den kule 87-åringen under, og sjekk ut Instagram-profilen @baddiewinkle:

untitled link
untitled link
untitled link

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?