Rihanna flesker til med seks luksusantrekk

Rihanna plukker fra øverst hylle når hun velger sceneantrekk til sin verdens

turné. Sjekk de ulike antrekkene her.

Rihanna, som nylig lanserte sin egen kleskolleksjon i samarbeid med den rimelige kleskjeden River Island, sparer ikke på kronene når hun velger ut sine sceneantrekk. Da 25-åringen nylig la ut på verdensturneen «Diamonds» hadde hun med seg hele seks spektakulære antrekk.

Det er dog hennes første sceneantrekk som vekker mest oppsikt. Den barbadiske danseløven åpner nemlig showet i frekk, lårkort design bestående av broderte hotpants i sateng og silke, skinn-bh med gullnagler, gjennomsiktig topp og matchende kåpe. Det er franske Givenchy og motehusets sjefdesigner Riccardo Tisci som står bak kreasjonen.

– Rihanna representerer det «ung og fantastisk» betyr i dag. Hun er «punk» og full av talent. Hun er intelligent, energisk og vakker. Hun er sin generasjons ansikt utad, sier Tisci i en pressemelding i følge E!Online.

Det er imidlertid ikke første gang den berømte sjefdesigneren spesialdesigner klær til Rihanna. Da artisten hadde bursdag i forrige måned, fikk hun en t-skjorte med et bilde av seg selv tilsendt fra Tisci. Stjernen la ut et bildet av den spesialdesignede gaven på bildedelingstjenesten Instagram. «Oh Riccardo, du overgår deg selv denne gangen. For en fantastisk overraskelse», skrev Rihanna som takk.

På scenen viser Rihanna seg også i en motorsykkelinspirert drakt designet av kostymedesigneren Adam Selman. Drakten blir kombinert med hvite slangeskinnssko fra Manolo Blahnik. Selman er også designeren bak den glitrende dollarkjolen, som stjernen kombinerer med sneakers fra Pierre Hardy.

Hun viser seg også i en «Sea of Desire»-t-skjorte fra 1995, designet av Raf Simons for Dior, svart buksedress fra Lanvin og en rød kreasjon med sexy splitt.

Hvordan var din opplevelse i dag?