Hot med rosa lepper

Røde lepper har vært høstens store trend, men nå tar rosa over på kjendisleppene. Bruk den friske fargen både til hverdags og til fest.

Mari Glans
Publisert:

Rosa er en farge som vanligvis dukker opp på leppene når våren begynner å nærme seg, men den friske fargen har blitt sett på flere stjerner de siste ukene. De røde leppene har vært en trend mange har testet ut denne høsten, så det er ikke så rart at noen føler for å prøve noe nytt.

- Rosa er yngre, hippere og definitivt litt mer vågalt enn røde lepper, sier makeup-artist Mally Roncal til USA Today.

Mally Roncal sminker kjendiser som Beyoncé, Angelina Jolie og Jennifer Lopez, og har flere tips til deg som ønsker å prøve trenden med rosa lepper.

- I stedet for å prøve en helt matt, knallrosa munn, som ofte kan bli litt intenst, prøv enten en transparent leppestift eller gloss. Det er både mer anvendelig og kledelig.

- Dropp liplineren. En rosa lipliner vil garantert gi deg den uønskede ringen rundt leppene etter du har spist eller drukket.

- Hold resten av ansiktet mykt og transparent. Det må være fokus kun på leppene, hvis ikke kan du lett se ut som en gal dame, sier Roncal.

Slik legger du perfekt leppestift!Les vår leppestift-guide

Bruk fingrene

Rosa lepper er kjempefint i kombinasjon med eyeliner eller kalde bruntoner på øynene. For å få den unge og friske looken, kan du klappe leppestiften lett på leppene med fingrene i stedet for å bruke pensel. Da får du den myke looken, men samtidig den fargesterke effekten.

Om du heller vil bruke en pensel, kan du først legge leppestiften på hånden og påføre på penselen derfra for å få en lettere farge på leppene. For å gi inntrykk av fyldigere lepper, kan du legge en liten anelse lipgloss på midten av leppene.

Nå skal leppene være matte.Les mer om trenden her!

Relevante artikler videre:

Ikke vær redd for å prøve noe nytt!Oppdater sminkerutinen din

Røde lepper er hot blant stjernene!Se hvem som digger trenden

Ikke havn i sminkefella!Unngå disse feilene

Bli trendy på håret også!Sideskillen er tilbake

Publisert:

Finn mer innhold om: