Elin Kling for H&M

silje
Publisert:

Den svenske motebloggeren Elin Kling er H&Ms nye gjestedesigner i Sverige. Det er første gang den svenske billigkjeden lanserer et samarbeid med en moteblogger og samarbeidet anses allerede som banebrytende på mange blogger og motesider over hele verden.

Kolleksjonen består av ni plagg og to accessorier, og beskrives som en lys, moderne og minimalistisk kolleksjon med innslag av bohemske tendenser. Fargene går i svart, hvitt, hud og sølv. Det er lagt vekt på silhuetten, detaljer og materialer. Kolleksjonen består av plagg og tilbehør i skinn, polyester, bomull og metall.

- Å være den første motebloggeren som får gjøre et slikt samarbeid med H&M føles utrolig smigrende og kult. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Kolleksjonen er minimalistisk og rå og gjenspeiler min egen stil, sier Elin Kling i en pressemelding fra H&M.

Regner med at det er ganske mange av Elins norske tilhengere som vil slå kloa i kolleksjonen, men da må de nok helt til Sverige for å sikre seg plaggene, kolleksjonen er nemlig kun tilgjengelig i utvalgte butikker i Sverige fra 3. februar. Vil du se mer av kolleksjonen, så kan du klikke deg inn på Elin Klings blogg her.

Foto: H&M

Publisert: