Nyheter

Nytt i garderoben

silje
Publisert:

Har vært på jakt etter et hvitt skinnskjørt siden jeg så Acnes og Elens, og i går landet dette skjørtet fra Trashy Vintage ned i posten. Skjørtet er perfekt i størrelse og lengde og et kupp til 100-kroner, et relativt rimeligere alternativ til Acne (selv om jeg fortsatt drømmer om det..). Skal brukes flittig i sommer sammen med hvite topper og knallfarger.

I går ble jeg intervjuet av Alt for Damene om secondhand-og vintageshopping, så tenkte jeg igjen skulle dele tips om du shopper på nett:

1. Størrelser på 50-60-70 tallet var anderledes enn dagens størrelser, så sørg for å få mål, så du kan sjekke at plagget passer.

2. Har plagget flekker? Hva slags type flekker er det? Det meste går bort i vask, men er det en flekk på silke, eller synlige svettemerker på plagget, så kan det være greit å stå over.

3. Utvid søket ditt. Utrolig hvor mye fint som blir feilmerket. En venninnen av meg kjøpte en Dior-veske til 150 kr fordi eieren skrev navnet på designeren feil på ebay.

4. Vintageplagg kan være skjøre, polyester holder gjennom det meste mens silke og brokade kan gå i oppløsning om du er uheldig. Har selv opplevd å få plagg i posten, som har raknet etter èn gangs bruk.

5. Sjarmen med vintage-og secondhandplagg er at det er unikt, du får noe ingen andre har. I tillegg sparer gjenbruk miljøet og sørger for god shoppingsamvittighet.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Vintage
  2. Shopping
  3. nettbutikker
  4. Secondhand
  5. Mote

Relaterte artikler

MOTE

Hvordan mestre vintageshopping på nett

MANN

Slik renser du dressen hjemme

KLÆR

Slik lykkes du med batikk på egenhånd

LIVSSTIL

Stylistens beste tips: Slik gjør du kupp på loppemarked

KLÆR

Kan skinn vaskes i vaskemaskin?

KLÆR

Slik tar du vare på ullplaggene dine

KLÆR

Garderobehelten: Seks klassiske hvite skjorter