Sjekk Ryan Goslings stilforvandling

Ryan Gosling (32) er en av verdens flotteste menn for øyeblikket. Slik har det ikke alltid vært. Sjekk hans stilfovandling her.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Den kanadiske skuespilleren ble en snakkis da han i 2004 tok det kvinnlige publikum med storm i den romantiske filmen «The Notebook». I de senere årene har han forsatt å sjarmere i filmer som «Blue Valentine», «Drive» og «Crazy, Stupid, Love». Kvinner får ikke nok av ham og menn vil være ham.

Kjekkasen som briljerer på lerretet har vist han både er stilsikker og moteinteressert, men i forbindelse med sin karriere har han forandret utseende. Vi har sett ham med og uten hår, med bart og skjegg, men en av hans største forandringer var da ha i forbindelse med filmen «The Lovely Bones» fikk beskjed om å gå opp i vekt. Den slanke stjernen tok saken på alvor og la kraftig på seg, men til hans store overraskelse ble han for stor for rollen og mistet jobben.

LES OGSÅ: Tooji: Jeg er jo kjempefeminin

– Jeg veide 68 kilo da jeg fikk jobben av regissøren Peter Jackson, og da jeg kom på filmsettet veide jeg 95 kilo, sier Gosling i et intervju med nettstedet ABC News, og legger til:

– Vi hadde åpenbart ulik oppfatning om hvordan karakteren min skulle se ut. Jeg mente han burde veie 95 kilo. Jeg drakk smeltet iskrem fra Haagen Daaz da jeg var tørst!

Vektøkningen hindret ham ikke i å få nye jobber, for Gosling hadde allerede da klart å sjarmere publikum med sitt blikk og skuespillertalent.

– Da Ryan Gosling kom i rampelyset tidlig på 2000-tallet var han en tynn, ung gutt med en uskyldig og litt nerdete utstråling. I løpet av ti år har han forvandlet seg til en av verdens kjekkeste og best kledde menn. Han har ikke hatt mange store klesstabber på den røde løperen, og i 2011 tok han stilen sin til nye høyder. Da han gikk opp den røde løperen i en pyjamaslignende silkeskjorte og hvite bukser - det gjorde alt for meg. Han er uten tvil en av verdens flotteste menn!

Sjekk Goslings stilforvandling oppgjennom årene her:

LES MER: Norske kjendiskvinner trosser legens advarsler

LES MER: Kvinner opereres for å gå i høye hæler

Publisert:

Finn mer innhold om: