Røde Valentine-funn tilpasset din lommebok

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Foto: Vanessajackman.blogspot.com

Det er mindre enn to uker til Valentine's Day. minMote har funnet frem 12 gode Valentine's-kjøp til deg - ett dyrt og ett billigere alternativ.

14. februar er det igjen duket for kjærlighetens dag, og butikkene er allerede godt i gang med å fylle hyllene med potensielle Valentine's-gaver. minMote har funnet frem sine røde favoritter, som også er gode investering til vårgarderoben.

Flere store designere viste frem helrøde antrekk på catwalken, og mange stilikoner har for lengst kastet seg på den røde trenden, så det er fritt frem for å boltre seg i rødt selv om man ikke feirer Valentine's Day.

Flere Hollywood-stjerner har den siste tiden dukket opp i kjoler som matcher den røde løperen. Blant dem er skuespilleren Michelle Williams, som nylig strålte på den røde løperen iført en blondekjole fra Valentino.

Få materialer er mer sexy enn røde blonder, så balanser uttrykket ved å velge en variant som ikke er for avslørende. La håret henge løst og smink deg naturlig. Blondekjolen bør være det dristigste elementet i antrekket ditt, og tilbehøret bør være enkelt og nedtonet.

Røde lakksko kan være både sofistikert og superharry, så her gjelder det å holde tunga beint i munnen. Dropp variantene i plast da disse ser like billige ut som de er. Invester heller noen ekstra kroner i et par laget av skinn, og velg en spiss variant med passe høy hæl.

Platå er fortsatt lov, men bør unngås på røde lakksko fordi den skrikende fargen ikke gjør seg så godt på klumpete sko.

Rødt undertøy er en klassiker som alltid vil fungere. Dropp g-strengen og prøv heller en blondetruse - mye mer behagelig og mye mer sexy!

Og du trenger ikke å kjøpe hele sett for å ta deg godt ut ved spesielle anledninger. En glatt, enkel bh i rødt, sort eller knallgult, kan være vel så fint til en rød blondetruse.

En hel dress i rødt er kanskje litt vågalt, men vil definitivt se fantastisk ut på den som tør. Velg en minimalistisk variant som oser av eleganse for å få det riktige uttrykket.

Du kan også kombinere en rød dressbukse med en ensfarget, elegant silkebluse.

Tilbehør med overflater som minner om reptilskinn er i vinden denne sesongen. Velg en minimalistisk variant uten for mange detaljer.

En liten, rød clutch kan sette prikken over i-en på et helrødt antrekk, eller bryte opp et anntrekk i en annen farge. En dyp rødtone på en enkel og elegant clutch er også kjempefin å kombinere med negler lakkert i skrikende oransje.

LES OGSÅ: Slik bruker du vårens blomstertrend

LES OGSÅ: Få den sexy Pan Am-stilen

LES OGSÅ: minMote-Sonia guider deg gjennom vårsesongen

Publisert: