Sexy Valentines-overraskelser du kan gi til kjæresten

Valentine er rett rundt hjørnet og alle hjerter gleder seg. Her er noen hotte gaveideer som kjæresten garantert setter pris på.

Butikkene bugner av ulike tilbud og det kan være lett å la seg forvirre i jungelen av blomster og sjokolade.

Vi i minMote vil derfor hjelpe deg godt på vei. Her gir vi deg våre beste Valentine-tips.

Gave til dere begge

En Valentine-favoritt er jo selvsagt undertøy. Det er jo en vinn-vinn situasjon der begge parter stort sett kan glede seg over gaven.

Det samme kan sies om duft. Begynner hun eller han å gå tom for sin favorittparfyme er Valentine en ypperlig anledning for et lite påfyll.

En annen sexy måte å tilbringe Valentine-dagen på er ved et spa. Mange spa og velværesalonger har behandlingsrom for to, der dere begge kan få behandlinger som stimulerer både kropp og sjel.

– Den absolutt mest populære behandlingen hos oss er den klassiske massasjen, men skal jeg anbefale noe så må det være den Østeninspirerte «Tui na massasjen» og «Valentine-pakken» vår der du får behandling på et duo behandlingsrom, tipser Nicola Vendrell, daglig leder ved Artesia Spa Grand Hotell.

– En annen populær behandling er massasje med eteriske oljer bedre kjent som «aromamassasje». Da kan paret få en eterisk oljeblanding i massasjen som passer etter eget ønske og humør. Man velge mellom oppkvikkende, avslappende, avgiftende massasje, sier Vendrell .

Til den klassiske jenta

Smykker, sjokolade og blomster, det er ikke mange kvinner som klarer å si nei til disse klassikerne.

Både blomster og sjokolade er vel å regne for sikre vinnere. Kjøp en stor bukett med røde roser og en deilig sjokolade av beste merke, og du er på den sikre siden.

Det samme kan vel sies om smykker, men der er fallhøyden litt større.

– Valentine handler jo mye om symbolikk og kjærlighet. Hjerter i alle fasonger er populært til denne anledningen, sier Martine Bjørgen, butikksjef hos gullsmed David Andersen, og legger til:

– Vil man ha noe annet enn hjerter finnes det mange smykker som har ulike budskap i seg. For eksempel smykker fra Efva Attling med ordtak som «Penzec de moy» (tenker på deg).

Den opplevelsesorienterte kjæresten

Spill, filmer og restaurantbesøk er fine måter å feire kjærligheten og hverandre på. Er partneren din av det opplevelsesorienterte slaget så kan en overraskelse i form av en kinodate, et matlagingskurs eller et morsomt brettspill være en suksess.

Ta med din hjertes utkårende på en romantisk middag for to eller hva med et festlig matlagingskurs? Her er det utallige muligheter.

Eller du kan gjøre det enkelt med en romantisk film foran Tv-en.

– Det er jo utallige gode filmer, men skal jeg trekke frem noen romantiske filmer så står «Notting Hill» helt klart høyt på listen, sier Siw Skjervold som er pressansvarlig i Nordisk Film, og legger til:

– Den har jeg sett mange ganger og har ikke gått lei. Den er sjarmerendet og morsom. Jeg vet at også gutter liker den. Ellers er «PS! I love you» fin. Begge disse er også morsomme, men hvis man vil se noe enda mere følelsesmessig er «The Notebook» en film verdt å få med seg, tipser hun til slutt.

LES OGSÅ:Få Charlotte Thorsvedts beste skjønnhetstips. Her!

LES OGSÅ:De beste nettbutikkene innen skjønnhet. Her!

LES OGSÅ: Seks ansiktsmasker du kan lage hjemme.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?