Hertuginnen Kate i pelskrangel

Pelsmotstanderne er ofte ute etter å arrestere kjendisenes bruk av pels. Nå har de rettet søkelyset mot hertuginnen Kate.

Dyrevernsorganisasjonen PETA er kjent for å jakte ned kjendiser som bruker pels, og de fleste gjør det de kan for ikke å havne i søkelyset. Denne gangen tar likevel organisasjonen en celeber person i forsvar.

Ifølge Hollywood Reporter havnet et fotografi av hertuginnen Kate iført en kåpe med pelskrave på The International Fur Trade Federations Facebookside. IFTF, som er for bruken av pels, skrøt av hertuginnens kåpe og slo fast at kraven var av pels.

LES OGSÅ: Vårens skotrend: Komfortabel og fargerik

Spredningen av de falske ryktene bestemte PETA å sette en stopper for. De renvasket Kates rykte og gikk ut og sa pelsen var uekte. En representant for hertuginnen sendte også et brev til IFTF hvor de bekreftet det PETA allerede hadde slått fast:

«Hennes Kongelig Høyhet brukte ikke pels. Vi insisterer derfor på at dere fjerner bildet fra deres side i de sosiale medier. I tillegg bør dere gå ut å avkrefte deres påstander.»

IFTF fjernet bildet av Kates og postet en kort beklagelse:

«Bildet av hertuginnen Kate ble fjernet fra vår Facebook-side så fort vi fikk beskjed om at pelskragen på kåpen hennes var uekte.»

LES OGSÅ:Victoria Beckham lei utseendefokuset: – La meg være i fred!

LES OGSÅ: Neglelakk på menn – hot eller usexy?

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?