Willow Smith elsker Fam Irvolls monstersko

Den lille moteløven Willow Smith (11) har bestilt flere par av norske Fam Irvolls ville plattformsko, som dessuten får skryt i utenlandsk motepresse.

«Har fått tidenes søteste lille stjærne på kundelisten vår:) Willow Smith ♥ ♥ ♥ », twitret den norske designeren natt til lørdag.

Mange par

Hun hadde da fått beskjed om at Will Smiths datter likte hennes sko så godt at hun like greit bestilte flere par med ulikt mønster.

Fam Irvoll selv er ikke tilgjengelig, men VG har snakket med hennes mor og pressetalskvinne Tone Irvoll, som er svært begeistret over nyheten.

- Dette er kjempehyggelig. Utrolig morsomt at en kul jente som Willow Smith har falt for Fams sko, sier hun.

Willow har allerede markert seg som et stjerneskudd i moteverdenen. Først klippet den tøffe 11-åringen av seg håret i den norskregisserte musikkvideoen «Whip My Hair», og nylig dukket hun opp med rosa hår og trendy «sidecut».

Monstermønster

Skoene er et samarbeid mellom Fam Irvoll og skomerket Underground Shoes, som står bak de originale creeper-skoene - altså plattformsko.

Willow Smith skal ha sett skoene under en visning i London og bestilte like etter flere varianter til seg selv. Skoene har sort plattform og man kan velge mellom lyse fargekombinasjoner eller lekne mønster, blant annet med Fam Irvolls karakteristiske tegneseriemonstre.

De fargerike skoene kommer fra Fam Irvolls høstkolleksjon for 2012, som er preget av pasteller og monstre i ulike farger og fasonger. Kolleksjonen ble vist fram til trampeklapp i Oslo og allerede da spådde Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke en lys fremtid for Fam i utlandet.

– Fam har klart å skape seg et merke og univers som er helt unikt og det er veldig kult. Den lekenheten Fam har er det få designere i verden som har. Fam kan lykkes i utlandet, sa han til minMote.

Får skryt i utlandet

Også amerikanske Huffington Posts motesider har omtalt Irvoll-skoene etter at de dukket opp på catwalken i London i februar.

«Jeg ønsker meg et par nye plattformsko, men nå tror jeg at jeg skal vente til høsten. Dette er glad, morsom gatemote. Jeg kan nesten ikke vente!», skriver motejournalist Sarah McGiven.

Ettersom skoene tilhører høstkolleksjonen er de ennå ikke til salgs for andre enn små stjerner som Willow Smith. I oktober vil de imidlertid stå i hyllene hos Fam Irvoll i hennes egen Oslo-butikk.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?