Seks ting du må vite om årets Victoria’s Secret-show

SPEKTAKULÆRT: Årets Victoria's Secret Fashion Show ble holdt i Paris onsdag kveld. Foto: Getty Images

Undertøy som løsnet, ekskjæreste-moment, en mulig graviditet og burgere - her er seks ting du må vite om Victoria's Secret Fashion Show 2016. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Victoria's Secrets årlige moteshow er en av moteårets største begivenheter - og i år ble showet arrangert på Grand Palais i Paris. Undertøysgiganten har i år, som i fjor, sikret seg flere kjendismodeller til showet - blant annet Bella Hadid (som går for første gang) søsteren Gigi Hadid og Kendall Jenner.

MOTE

DEN TRAGISKE HISTORIEN BAK VICTORIA'S SECRET

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Årets artister som var hanket inn før å gjøre kvelden ekstra spesiell Lady Gaga, The Weeknd og Bruno Mars. Men det var ikke bare glitter og glamour i kulissene - Gigi Hadids undertøy løsnet midt i showet, Bella Hadid måtte holde maska da hun skulle gå forbi ekskjæresten The Weeknd, det påståes at Irina Shayks mage ble dekket til på catwalken av produksjonen da E! News hevder hun er gravid.

NYHETER

Derfor droppet Behati Prinsloo årets show

VILT: Lady Gaga dro flere låter på VS-catwalken i Paris. Her mens Lily Aldridge går forbi. Foto: Getty Images

Her er Victoria's Secret Fashion Show oppsummert i seks punker:

1. Trioen Bella, Gigi og Kendall gikk for første gang sammen

untitled link

Mens både Kendall Jenner og Gigi Hadid går VS-showet for andre gang, var gårsdagens show Bella Hadids første. Alt tyder på at hun naila det, også det å konsentrere seg når ekskjæresten The Weeknd opptrer ved siden av henne på catwalken.

NORSKE ALEXANDER TIL VICTORIA'S SECRET: – JEG LAGER HISTORIE

2. Gigi Hadids korsett løsnet

Hva er det verste som kan skje på en catwalk hvor du skal vise frem undertøy? Bortsett fra å snuble (slik Bella Hadid gjorde på Michael Kors-showet) må det jo være at undertøyet løsner? Akkurat det skjedde da Hadid skulle vise frem et slags korsett. Stroppen som skulle gå fra livet og på skrått og bak ryggen på venstre side løsnet plutselig. Proff som hun er latet hun som ingenting og fortsatte å eie catwalken.

OH NO! Kanskje ikke helt totalt krise, men vi tipper at Hadid skulle vært foruten at stroppen på undertøyet løsnet midt i et av verdens største moteshow. Foto: Getty Images

3. Irina Shayk skjulte babymagen, ifølge internasjonal presse

Victoria's Secret-veteran Irina Shayk skal ifølge en rekke amerikanske medier vente sitt første barn med Hollywood-skuespiller Bradley Cooper. E! News, som slapp nyheten først, hevder det var en grunn til at Shayk gikk mer tildekket enn vanlig på catwalken, og at hun skal være i sitt andre trimester.

GRAVID? E! News hevder at Irina Shayk var ekstra tildekket på catwalken fordi hun skal være gravid med kjæresten Bradley Cooper. Her er hun på catwalken med Bruno Mars som opptrer i bakgrunnen. Foto: Getty Images

4. Kendall Jenner har offisielt blitt engel

Som om ikke å gå på catwalken for Victoria's Secret er prestisje nok i seg selv, så har unge Jenner gjort seg fortjent til englevinger etter bare ett år på catwalken. Dette vil si at unge Jenner offisielt har blitt engel, noe som betyr at hun har blitt et av merkets ansikts utad. Det er bare noen få som blir valgt til dette.

ENGEL: Kendall Jenner har riktignok bare gått på VS-catwalken én gang før, men har fått englestatus allerede. Her er hun på gårsdagens show på Grand Palais i Paris. Foto: Getty Images

5. Jasmine Tookes BH kostet over 20 millioner kroner

Ja, du leste riktig. Årets Fantasy Bra er den mest kostbare på mange år og koster 2,4 millioner dollar. BH-en består av diamanter og smaragder og skal ha tatt over 700 timer å lage. Den er designet av smykke- og veskedesigner Eddie Borgo.

KOSTBAR: Jasmine Tookes fikk det ærefulle oppdraget med å bare årets Fantasy Bra. Den består av diamanter, hvitt gull og smaragder. Foto: Getty Images

6. Gigi, Bella og KIendall feiret med junk food etter showet

Vi har tidligere hørt om de harde treningøktene og diettene modellene blir oppfordret til å følge i flere uker før showstart. Dette kan umulig inneholde smeltet ost, burgere og pommes, så det første jentene gjorde etter showet var ferdig var å munche nettopp det på en restaurant i Paris.

FEIRING: Blant andre Bella og Gigi Hadid, Kendall Jenner og Doutzen Kroes møttes etter showet for å spise junk food på en restaurant i Paris. Foto: Skjermbilde av Snapchat Bella Hadid
Publisert:

Finn mer innhold om: