Kjendismodell røpet norsk samarbeid på Instagram

SUPERSTJERNE: Svenske Elsa Hosk har gjort internasjonal modellkarriere som undertøysmodell. Foto: AFP
SUPERSTJERNE: Svenske Elsa Hosk har gjort internasjonal modellkarriere som undertøysmodell. Foto: AFP

Victoria's Secret-engel Elsa Hosk (29) klarte ikke holde på hemmeligheten, og slapp nyheten om at hun samarbeider med Bik Bok et halvt år før planlagt.

Det var tirsdag morgen at den profilerte undertøysmodellen la ut et bilde på Instagram til sine 3,4 millioner følgere om at hun er budsjettbutikkens nye gjestedesigner.

Bik Bok eies av den norske Varner-kjeden, og er midt i slippet av sommerens store samarbeidskolleksjon, med bikinikjendisene bak A Bikini A Day.

Derfor var det ikke planlagt at Hosk-nyheten skulle slippes før til høsten. Den svenske modellen har nå måttet endre teksten på bildet, hvor det først sto at hun hadde på seg en genser fra sin egen kolleksjon, som rakk å få over 30.000 likes etter en time på nettet.

Hosk føyer seg dermed i rekken etter blant annet Olsen-tvillingene, Whitney Port, den svenske motebloggeren Angelica Blick og Jenny Skavlan, som alle har gjort kolleksjoner for samme kjede.

Kjedens norske PR-byrå, This Is PR, bekrefter nyheten til MinMote.

- Nei, det var ikke planlagt at nyheten skulle slippes enda, men vi ser det bare som positivt at Elsa ikke klarte å holde seg. Vi syntes dette er et kjempespennende samarbeid, og det at dette allerede har fått så mye oppmerksomhet viser at det ikke bare er vi i Bik Bok som gleder seg til høsten, sier markedsdirektør i Bik Bok, René Høgsted.

Hvordan var din opplevelse i dag?