Sønnen til Helena Christensen debuterte på catwalken

MODELLDEBUT: Mingus Reedus debuterte på catwalken for Calvin Klein sammen med fetteren sin, og datteren til Cindy Crawford, Kaia Gerber. Foto: Getty Images

Sønn av tidligere supermodell Helena Christensen (48) og skuespiller Norman Reedus (48), Mingus Reedus (16), markerer seg i modellbransjen. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

16-åringen gikk på catwalken for første gang i år, iført Raf Simons design for Calvin Klein. Det samme gjorde også fetteren hans, Oliver Sonne, som er sønnen til søsteren til Helena Christensen.

16 år gamle Reedus var iført svarte bukser og en tank-top med gule og lilla striper da han gikk showet. Håret var vannkjemmet til siden.

Christensen, som fortsatt er aktiv i modellyrket, synes det var en «merkelig og intens opplevelse» å se sønnen på catwalken.

– Det var veldig intenst, men moro! Jeg satt der og bare; Okei, dette er helt merkelig. Nå sitter jeg og ser mitt eget barn og søsteren min sitt barn gå opp og ned catwalken begge to. Det var helt fantastisk, sier hun til Womens Wear Daily.

Magasin-forside

Det kan virke som at catwalkshowet bare var starten. Nå, knappe tre dager senere pryder Mingus forsiden på trendmagasinet Odda iført Calvin Klein. Det er mamma Helana som har tatt bildene. Fetteren Oliver er samtidig på forsiden av franske Vogue Homme.

Det var ingen tvil om at Raf Simons satset på «den yngre garde» da han castet modeller til å gå showet for han. I samme visning var debuterte også Kaia Gerber - datteren til Cindy Crawford. Se henne åpne Alexander Wang-showet her.

FORELDRE: Kjent fra Walking Dead, Norman Reedus, møtte opp med ekskona Helana Christensen og Karlie Kloss etter showet. Foto: Getty Images
Publisert: