Kylie Jenner markerer seg på gjev liste

BIG BUSINESS: Kylie Jenner snudde leppekritikken til millionbusiness og er nå den som tjenes nest mest i Kardashian-familien. Foto: Getty Images
BIG BUSINESS: Kylie Jenner snudde leppekritikken til millionbusiness og er nå den som tjenes nest mest i Kardashian-familien. Foto: Getty Images

Det var visst ingen dum idé å lansere eget sminkemerke etter leppekritikken. Nå er Kylie Jenner (19) en av de yngste på Forbes «30 under 30»-liste.

Det kan virke som at stort sett alt Kardashian/Jenner-klanen tar i blir til gull. Det anerkjente magasinet Forbes har nylig sluppet årets «30 under 30»-liste, og Kylie Jenner markerer seg som en av de yngste gründerne.

Forbes-listen tar for seg de største gründerne, innovatørene og mest nyskapende i verden under 30 år, og har i år 600 navn. Jenner, anerkjent for å ha lykkes med sminkemerket sitt Kylie Jenner Cosmetics, havner under kategorien «detaljhandel/E-handel» og skal angivelig ha omsatt for et syvsifret dollarbeløp i 2016.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Tjener nest mest

Lip Kits er sminkeproduktet som virker å være mest populært da hver kolleksjon hittil har blitt utsolgt på minutter.

Leppestiftene koster i underkant av 400 kroner og har gjort at Jenner er den som tjener nest mest av Kardashian-søstrene. Kim Kardashian ligger fortsatt på topp.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Ryktene begynte å svirre allerede i 2014 da Kylie Jenner, som hadde smale lepper fra naturens side, plutselig dukket opp med tydelig større lepper. Etter ett år med rykteflom og bortforklarende historier innrømmet 18-åringen å ha fylt på leppene med restylane hos Kardashian-familiens private plastiske kirurg.

Tross kritikken i etterkant lanserte Jenner raskt en kolleksjon med sine favorittleppestifter som eksploderte blant unge jenter. Nå er sminkekolleksjonen utvidet med øyenskygger, tilbehør og klær.

Kylie Jenner før og etter

Slik så Kylie ut før hun tok injeksjoner i leppene. Bildet er tatt i desember 2013. Foto: Afp

Kylie Jenner før og etter

Her er Kylie avbildet i september 2015, etter at hun tok leppeinjeksjoner. Foto: Afp

Videre på listen finnes navn som Margot Robbie, Hilary Duff, Elle Fanning og Evan Rachel Wood. Se den fullstendige listen her.

Hvordan var din opplevelse i dag?