Kylie Jenner markerer seg på gjev liste

BIG BUSINESS: Kylie Jenner snudde leppekritikken til millionbusiness og er nå den som tjenes nest mest i Kardashian-familien. Foto: Getty Images

Det var visst ingen dum idé å lansere eget sminkemerke etter leppekritikken. Nå er Kylie Jenner (19) en av de yngste på Forbes «30 under 30»-liste.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det kan virke som at stort sett alt Kardashian/Jenner-klanen tar i blir til gull. Det anerkjente magasinet Forbes har nylig sluppet årets «30 under 30»-liste, og Kylie Jenner markerer seg som en av de yngste gründerne.

Kylie Jenner før og etter
NYHETER

SLIK SNUDDE KYLIE JENNER LEPPEKRITIKKEN TIL EN SUKSESSHISTORIE

Forbes-listen tar for seg de største gründerne, innovatørene og mest nyskapende i verden under 30 år, og har i år 600 navn. Jenner, anerkjent for å ha lykkes med sminkemerket sitt Kylie Jenner Cosmetics, havner under kategorien «detaljhandel/E-handel» og skal angivelig ha omsatt for et syvsifret dollarbeløp i 2016.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Tjener nest mest

Lip Kits er sminkeproduktet som virker å være mest populært da hver kolleksjon hittil har blitt utsolgt på minutter.

SMINKE

Kylie Jenners lipkits - holder de egentlig hva de lover?

Leppestiftene koster i underkant av 400 kroner og har gjort at Jenner er den som tjener nest mest av Kardashian-søstrene. Kim Kardashian ligger fortsatt på topp.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Ryktene begynte å svirre allerede i 2014 da Kylie Jenner, som hadde smale lepper fra naturens side, plutselig dukket opp med tydelig større lepper. Etter ett år med rykteflom og bortforklarende historier innrømmet 18-åringen å ha fylt på leppene med restylane hos Kardashian-familiens private plastiske kirurg.

Tross kritikken i etterkant lanserte Jenner raskt en kolleksjon med sine favorittleppestifter som eksploderte blant unge jenter. Nå er sminkekolleksjonen utvidet med øyenskygger, tilbehør og klær.

NYHETER

KARDASHIAN-SØSTRENE ER SKREMMENDE

Kylie Jenner før og etter

Slik så Kylie ut før hun tok injeksjoner i leppene. Bildet er tatt i desember 2013. Foto: Afp

Kylie Jenner før og etter

Her er Kylie avbildet i september 2015, etter at hun tok leppeinjeksjoner. Foto: Afp

Videre på listen finnes navn som Margot Robbie, Hilary Duff, Elle Fanning og Evan Rachel Wood. Se den fullstendige listen her.

Publisert: